Ella Dvornik saznala je nosi li djevojčicu ili dječaka.

Galerija


Hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila vijest da je konačno saznala spol svog drugog djeteta koje čeka sa suprugom Charlesom Pearceom.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella pokazala goli trudnički trbuh: "Za mjesec dana ću izgledati kao da sam spremna za porod" Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Šest mjeseci nakon gubitka bebe ponovno sreća: Poznati par objavio spol petog djeteta koje čekaju

"Saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio - spol", napisala je Ella i dodala da ju je to najviše zanimalo i nije mogla dočekati da sazna nosi li djevojčicu ili dječaka.

Ipak, njezini će obožavatelji morati još malo pričekati da i njima otkrije tu informaciju jer čini se da ju je zasad odlučila podijeliti samo sa svojom obitelji.

Ella i Charles postali su roditelji djevojčice Balie Dee, koja je proslavila drugi rođendan i na proljeće će postati starija sestra. Vijest da će postati roditelji objavili su preslatkim videom koji je rastopio srca Ellinih obožavatelja.

Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić