Ella Dvornik saznala je nosi li djevojčicu ili dječaka.

Galerija


Hrvatska influencerica Ella Dvornik sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelila vijest da je konačno saznala spol svog drugog djeteta koje čeka sa suprugom Charlesom Pearceom.

Vezani članci Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 10 Provjereno otkriva slučaj iz riječkog KBC-a: Priopćili majci da joj nerođeno dijete neće preživjeti i dali joj skandaloznu uputu Ella Dvornik Ella Dvornik ured je pretvorila u preslatku sobu za kćer, pogledajte kako ju je uredila

"Saznali smo da je beba zdrava, da je sve u najboljem redu, i moj najdraži dio - spol", napisala je Ella i dodala da ju je to najviše zanimalo i nije mogla dočekati da sazna nosi li djevojčicu ili dječaka.

Ipak, njezini će obožavatelji morati još malo pričekati da i njima otkrije tu informaciju jer čini se da ju je zasad odlučila podijeliti samo sa svojom obitelji.

Ella i Charles postali su roditelji djevojčice Balie Dee, koja je proslavila drugi rođendan i na proljeće će postati starija sestra. Vijest da će postati roditelji objavili su preslatkim videom koji je rastopio srca Ellinih obožavatelja.

Preminula nekoliko sati nakon zadnje objave: Poznat uzrok smrti bosanske influencerice Esade Okić