Nezgoda

Ella Dvornik završila na hitnoj: S razbijenim nosom morala je brzo liječniku! Za sve je krivo staklo

Ella Dvornik (FOTO: Facebook) Ella Dvornik (FOTO: Facebook) 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (FOTO: Facebook) Ella Dvornik (FOTO: Facebook) Ella Dvornik Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik pokazala je što joj se dogodilo.

Ella Dvornik morala je na hitnu pomoć. Naime, vijest je objavila na svojim društvenim mrežama, a uz fotografiju razbijenog nosa objasnila što se dogodilo.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

"Ono kad ljudi očiste stakla toliko dobro da ja moram na hitnu", napisala je Ella iz čega se da zaključiti da je udarila glavom o staklo.

Nos joj je natečen te se vide tragovi krvi, a brojni pratitelji su se zabrinuli. Uz njih bilo je i onih koji su imali slična iskustva, ali i onih kojima se nije svidjela njezina objava.

"Sve stavljaš na Fejs, Instagram... Valjda ti se isplati jer ovo je užas koliko toga dijeliš s 'fanovima'", napisao je jedan pratitelj.

Ella je kasnije zahvalila doktorima bolnice Sveti Duh koji su je zaprimili na hitni prijem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene