Dino Dvornik preminuo je prije osam godina. Svog legendarnog oca prisjetila se Ella Dvornik, podsjetivši ljude da iskoriste svaki dan.


Prije osam godina preminuo je Dino Dvornik. Jedan od najvećih glazbenika na našim prostorima preminuo je na današnji datum. Tugovala je za originalnim Dvornikom cijela zemlja. Prisjetila se tog dana i njegova kćerka Ella Dvornik, koja je objavila dirljivi status na svom Facebooku.

Vezani članci Ella Dvornik Pogledajte dosad neviđene fotke Danijele i Dine Dvornika, podijelila ih je Ella pa izazvala pravu nostalgiju! Dino i Ella Dvornik Ella Dvornik podijelila neviđene fotke s ocem Dinom pa rasplakala mamu, ali i mnoge druge: "Kako fali!"

'Danas je 07.09.2016., prošlo je osam godina otkad nema Dina Dvornika. Osam godina zvuči tako puno, a čini se kao da je bilo jučer. U biti, zadnje dvije godine primjećujem kako mi vrijeme samo leti. Ova godina mi je prošla, nisam rekla keks. Kao da mi je jučer bio rođendan, a evo ga iza ugla opet...Slavim 26 godina uskoro. Imala sam samo 17 godina kad mi je tata preminuo. Zbunjujuće vrijeme za svako dijete koje je negdje između djeteta i odrasle osobe', piše Ella.

'Vrijeme kada te roditelji vode da postaneš netko i doneseš prave odluke bilo je moje vrijeme da kliknem fast foward i što brže odrastem. Nije mojoj mami bilo lako sa mnom u to vrijeme, a bome ni meni u svom tom bunilo. Ali što je tu je, prošlo je i to vrijeme i neke stvari su bile blagoslov, a neke lekcije. Osam godina, a kao da je jučer bilo. Ne uzimajte vrijeme zdravo za gotovo. Ne uzimajte ljude oko sebe zdravo za gotovo jer ne znate da li ćete ih opet vidjeti. Mene je tata dan prije vozio doma u autu, živ i zdrav... Tko je mogao očekivati?', nastavlja Ella.

'Zagrlite svoje mame i tate i bake i djedove i sestre i braću i sve oko vas kao da vam je zadnji put, jer nekima i je. Idućih osam godina će brzo proći, ja ću imati 33 godine onda... Sjetit ću se ovog trenutka i opet ću sve isto reći... Pa kada je trenutak da se učini što se i govori? Vrijeme se ne može vratiti, iskoristite svaku sekundu. Svaku, baš onako kako želite', zaključila je Dvornik.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju