"Ako tko planira trudnoću..."

Ella Dvornik ignorirala majčin savjet: "Sad mi je trostruki stres"

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Facebook) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik nije poslušala savjet koji joj je majka Danijela dala prije godinu dana. Ovaj će joj Božić zbog toga biti još stresniji.

Svojim humorističnim objavama Ella Dvornik svakodnevno uveseljava svoje pratitelje. A kada je u njih uključena i njezina majka Danijela osmijeh će vam odmah osvanuti na licu. Ovog puta se Ella, koja danas slavi 27. rođendan, prisjetila statusa koji je Danijela napisala na Facebooku prije godinu dana.

Pogledaj i ovo Danijela Dvornik tamo već godinama živi Znate li tko je Danijeli Dvornik darovao kuću na Braču? "Nisam razmišljao o novcu, učinio sam to bez ikakve naknade!"

Primijetila je i da joj je majka tada uz čestitku uputila jedan dobronamjeran savjet koji je Ella ignorirala. Zbog toga su joj ovogodišnji blagdani stresniji nego ranije. "Status moje mame prije godinu dana... očito nisam poslušala savjet i sad je trostruki stres", napisala je Ella uz screenshot Danijeline objave. U njoj pak stoji: "Danas Ella Dvornik slavi 26 godina. Tako je proletjelo (jedino je pubertet dug). Ako ima koja da planira trudnoću neka preskoči veljači i ožujak za seks jer će vam Božić biti dvostruko stresan! Ljube moje sve ti cvalo u životu".

Unatoč tome što ovi blagdani možda neće biti toliko bezbrižni kao prijašnji sigurni smo da će ovaj Božić u obitelji Dvornik ipak biti najposebniji. I to zahvaljujući najmlađoj članici obitelji, preslatkoj Balie Dee.

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene