Ella Dvornik prava je beauty kameleonka, a ponovno se pohvalila novom bojom kose.

Galerija


Vjerojatno ni sama blogerica ne zna baš sve boje kose koje je nosila.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi" Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Danijela nije bila na Ellinoj svadbi, ali ju je pratila online: ''Probudila sam se u 2 ujutro''

Ella Dvornik oduševila je više od 414 tisuća obožavatelja novom beauty promjenom koja je podrazumijevala novu boju kose.

Zapravo, poznata domaća blogerica vratila se u prirodnu smeđu boju te je doista neprepoznatljiva, ali u pozitivnom smislu. Ni mi, ali vjerojatno ni ona sama, ne zna koliko je točno boja imala na glavi tijekom posljednjih godina - od crvene i narančaste preko plave i sive.

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina experimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno. Cure su me ošišale i pofarbale i sad više ne moram brinuti o izrastu. Kako vam se čini promjena? I koliko dugo mislite da ću izdržati? hahha", napisala je Ella pored selfieja za koji je dobila same komplimente.

"Izgledaš mlađe", samo je jedna od opaski koje je dobila 28-godišnja influencerica. Ipak, njezin joj je suprug Charles poručio kako izgleda kao gotičarka, dok joj je mama Danijela kazala kako joj je prirodna boja najljepša.

U našoj se galeriji prisjetite kako je Ella izgledala nekad kao brineta. 

Zlobnici, odstupite! Nestvarno lijepa manekenka dokazala da i bez uljepšavanja izgleda bogovski