Ella Dvornik prava je beauty kameleonka, a ponovno se pohvalila novom bojom kose.

Galerija


Vjerojatno ni sama blogerica ne zna baš sve boje kose koje je nosila.

Vezani članci Danijela Dvornik (Foto: Instagram) Danijela Dvornik otkrila kako se osjeća jer joj stiže drugo unuče: "Poduzela sam sve mjere" Pamela Anderson (Foto: Instagram) Svi ju znamo kao platinastu plavušu, a sada je pokazala svoju puno mračniju stranu...

Ella Dvornik oduševila je više od 414 tisuća obožavatelja novom beauty promjenom koja je podrazumijevala novu boju kose.

Zapravo, poznata domaća blogerica vratila se u prirodnu smeđu boju te je doista neprepoznatljiva, ali u pozitivnom smislu. Ni mi, ali vjerojatno ni ona sama, ne zna koliko je točno boja imala na glavi tijekom posljednjih godina - od crvene i narančaste preko plave i sive.

"Vrijeme je za oporavak! Nakon godina experimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno. Cure su me ošišale i pofarbale i sad više ne moram brinuti o izrastu. Kako vam se čini promjena? I koliko dugo mislite da ću izdržati? hahha", napisala je Ella pored selfieja za koji je dobila same komplimente.

"Izgledaš mlađe", samo je jedna od opaski koje je dobila 28-godišnja influencerica. Ipak, njezin joj je suprug Charles poručio kako izgleda kao gotičarka, dok joj je mama Danijela kazala kako joj je prirodna boja najljepša.

U našoj se galeriji prisjetite kako je Ella izgledala nekad kao brineta. 

Zlobnici, odstupite! Nestvarno lijepa manekenka dokazala da i bez uljepšavanja izgleda bogovski