Ella Dvornik sa svojim je obožavateljima podijelila djelić novog doma u koji se seli sa svojom obitelji.

Galerija


Uz to što je trudna, naša poznata influencerica i blogerica Ella Dvornik, ovih je dana itekako zaposlena jer se ona, suprug Charles i kćerkica Balie Dee sele u novi, veći stan, koji će biti dom i njihovoj drugoj bebi koja bi na svijet trebala stići u proljeće.

Ella je vijest o selidbi objavila nedavno, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila i fotografiju novog stana koji im se, sudeći prema komentarima, itekako svidio. Na njoj se vidi dio prostranog dnevnog boravka i pogleda u zeleni vrt koji se čini idealan za dječju igru.

"Ovo je bolesno dobro", "Već zamišljam Charlesa s kosilicom", "Predivno, pogotovo za djecu", "Stan je mrak", "Provedi nas kroz cijelu kuću", "Puno svjetla i dvorište, dakle san snova", "Sretno u novom stanu, lijepo je", poručili su joj pratitelji.

Ella i Charles još uvijek nisu službeno potvrdili spol djeteta ali njezini su fanovi uvjereni da čeka djevojčicu što je i ona sama dala naslutiti, dok Charles priželjkuje dječaka. Na društvenim je mrežama pokazala goli trudnički trbuh i priznala da je u ovoj trudnoći puno veći nego u prvoj. 

Poslije dokumentarca koji je uzdrmao kraljevsku obitelj isplivali novi detalji o Harryju i Meghan