Ella Dvornik na Instagramu je pokazala novi imidž.

Galerija


Naša uspješno blogerica i influencerica Ella Dvornik još malo odbrojava do rođenja svog drugog djeteta, a dok je još u jednom komadu odlučila je iskoristiti vrijeme za uljepšavanje i promjenu imdiža.

Vezani članci Kim Kardashian - 9 Domaće i strane zvijezde javno progovorile o borbi s čestom kožnom bolesti, kako se liječi? Ella Dvornik (Foto: Instagram) Nakon što je iznenadila viješću o trudnoći, uspješna influencerica pohvalila se i novim imidžem

29-godišnja Ella se na profilu na Instagramu pohvalila novom frizurom koja ju, kako sama kaže, vratila u neka davna vremena.

"Prisjećanje na mladost. Na cik cak frizure nakon pletenica. Iskreno, jeste li spavale s pletenicama da dobijete ovaj efekt", napisala je Ella uz objavljenu fotografiju.

Njezinim se obožavateljicama promjena svidjela, a i mnoge su se prisjetile vremena u kojima su nosile istu ili sličnu frizuru.

"Ti blistaš", "Daa, stalno sam spavala s pletenicama", "Prekrasna si, a frizura je top", "E ovo ti je naj friz ikad", "A kako si lijepa, baš ti stoje trudnoće", "Ella draga, uvijek si bila prekrasna djevojka ali majčinstvo ti fakat stoji", "Tebi odlično stoji ta frizura", samo su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!