Kako je to moguće?

Ella Dvornik opet objavila video koji su joj uklonili zbog "golotinje", ono što je pokazala u njemu sve je ostavilo u čudu

Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 1 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik pokazala je nevjerojatne rezultate tretmana zaleđivanja sala na trbuhu u videu koji je objavila na Instagramu.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik nedavno se odlučila za sve popularniji tretman zamrzavanja masnog tkiva na području trbuha i na Instagramu je objavila video u kojem se pohvalila rezultatima, a društvena mreža TikTok obrisala ga je zbog "golotinje".

Pogledaj i ovo Stela Rade Svi su ludi za ovom pjesmom! Ella Dvornik o hitu naše mlade glazbenice koja nije prošla na Doru: ''Tu definitvno nešto smrdi!''

"Originalno sam ovaj video objavila samo na storiju, ali mi je već toliko puta došla poruka da nekome pošaljem u inboks jer je istekao nakon 24 sata, da ga stavljam sad na Reels da stoji zauvijek. :) Inače, ovaj video mi je TikTok uklonio zbog 'golotinje'. Ne znam, svaki drugi video frajer u gaćama, a meni maknu ovo", napisala je Ella uz objavljeni video.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Goriš, goriš", "Idem i ja na ovo kad vidim kako je super", "Trebam ovo, a ne teretanu", "Bravo", "Savršeno", "Ovo je sve", "Znači, ovo je prebrutalna transformacija", "Ajme, počinjem skupljati novce, predobro", "Je li moguće ovo?", "Svaka čast, super izgleda", dio je komentara koje je dobila od pratitelja.

Ella se na tretman prvi put odlučila otići prije nekoliko mjeseci, i to zato što se nikako nije mogla riješiti viška sala nakon drugog porođaja. To joj je bio jedan od posljednjih estetskih zahvata kojima se podvrgla, a dosad je bila na tretmanu kože lica plazmom, ubrizgavanju botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je otvoreno priznala.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene