Ella Dvornik pokazala je nevjerojatne rezultate tretmana zaleđivanja sala na trbuhu u videu koji je objavila na Instagramu.

Galerija


Blogerica i influencerica Ella Dvornik nedavno se odlučila za sve popularniji tretman zamrzavanja masnog tkiva na području trbuha i na Instagramu je objavila video u kojem se pohvalila rezultatima, a društvena mreža TikTok obrisala ga je zbog "golotinje".

Vezani članci Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik pohvalila se novouređenom kuhinjom, objavila je nekoliko fotografija kojima je zadivila svoje pratiteljice Ella Dvornik Ella Dvornik oštro stala u obranu Maje Šuput: ''Žena nikome nije naudila, fokusirajte se na loše ljude koji vam svašta oduzimaju!''

"Originalno sam ovaj video objavila samo na storiju, ali mi je već toliko puta došla poruka da nekome pošaljem u inboks jer je istekao nakon 24 sata, da ga stavljam sad na Reels da stoji zauvijek. :) Inače, ovaj video mi je TikTok uklonio zbog 'golotinje'. Ne znam, svaki drugi video frajer u gaćama, a meni maknu ovo", napisala je Ella uz objavljeni video.

"Goriš, goriš", "Idem i ja na ovo kad vidim kako je super", "Trebam ovo, a ne teretanu", "Bravo", "Savršeno", "Ovo je sve", "Znači, ovo je prebrutalna transformacija", "Ajme, počinjem skupljati novce, predobro", "Je li moguće ovo?", "Svaka čast, super izgleda", dio je komentara koje je dobila od pratitelja.

Ella se na tretman prvi put odlučila otići prije nekoliko mjeseci, i to zato što se nikako nije mogla riješiti viška sala nakon drugog porođaja. To joj je bio jedan od posljednjih estetskih zahvata kojima se podvrgla, a dosad je bila na tretmanu kože lica plazmom, ubrizgavanju botoksa, a prije nekoliko godina operirala je nos isključivo iz estetskih razloga, što je otvoreno priznala.

Ispod neobične bluze s prorezom nije nosila ništa, ali to njezina 10 godina mlađeg muža nije omelo da ju ljubi pred svima

Princ Harry stigao u London prvi put nakon godinu dana, i to bez Meghan, mora u karantenu, a poznato je i gdje će ga za to vrijeme smjestiti