Svaka joj čast

Ella pokazala kako joj izgleda trbuh tri mjeseca nakon poroda i najavila veliku promjenu

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik pokazala je na društvenim mrežama kako izgleda njezin trbuh nakon drugog poroda i pokrenula koristan izazov za sve.

Ellu Dvornik na profilu na Instagramu prati 477 tisuća ljudi, s kojima dijeli zgode i nezgode iz svog svakodnevnog života i ne ustručava se progovoriti i o neki tabu temama o kojima bi se rijetki usudili danas pričati.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Jedna od takvih tema je i višak kilograma, odnosno kilogrami nakupljeni nakon trudnoće, na čijem je skidanju Ella odlučila poraditi kao i na zdravijem načinu života. Nedavno je bila otkrila koliko teži tri mjeseca nakon rođenja druge kćerkice, a sada je na Instagramu svima pokazala i kako joj trenutno izgleda trbuh.

Uz sve to, odlučila je potaknuti i druge da donesu odluke o drugačijem načinu života pa je pokrenula izazov u trajanju od 60 dana u sklopu kojega će vježbati i zdravo se hraniti. Za tu je svrhu otvorila i profil ellaschallenge na kojem ju do ovog trenutka počelo pratiti već 12,6 tisuća ljudi.

"Bok ekipa! Na ovom profilu ćemo skupa probati u 60 dana napraviti promjenu svog tijela", stoji u opisu.

"Kao što znate prije 3 mjeseca sam rodila carskim rezom svoju drugu djevojčicu i ovaj puta je situacija malo drugačija nego s prvom trudnoćom. Osim što imam puno više toga za srediti imam i laganu dijastazu trbušnih mišića. Ne pomlađujemo se i što smo starije, teže nam je skidati kile i oblikovati tijelo. Ja sam krenula na treninge i svaki dan ću vam dijeliti što jedem i kakve vježbe radim kod kuće kao i teretani. Ali jako bih voljela ako bi bile (bili) dovoljno hrabre da podijelite svoje fotke i priče u inbox sa mnom ili ako stavljate story da tagirate profil kako bi podjelila i vaše priče, jer svi imamo različita tijela i različite rutine i metabolizme i mislim da je bitno da se ne poistovjećujete samo sa mnom. Neke će krenuti s puno više kila, neke s puno manje i moramo ostati fokusirane i motivirane na cilj. Nadam se da će nam ova mala zajednica pomoći da ne skrenemo s puta. Iako nemam naviku brisati negativne komentare na svom privatnom profilu, na ovome ću cenzurirati bilo kakav govor mržnje i demotivaciju jer smo tu da budemo pozitivni! Ajmo se baciti na posao ljudi! Nema labavo!!", napisala je Ella uz prvu objavljenu fotografiju na novom profilu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella (@ellaschallenge) on

U komentarima su se ubrzo pojavile priče brojnih majka koje su pozdravile Ellinu inicijativu i odlučile se pridružiti njezinu izazovu. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: Twitter) Melania i Donald Trump (Foto: Getty) +1 Melania Trump u Egiptu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Trump svojoj Melaniji naredio da se nasmije, njezinu reakciju na to teško je objasniti pa se komentari samo nižu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene