prava motivatorica

Ella Dvornik pokazala kako se stesala nakon dva poroda i majkama uputila ohrabrujuću poruku: "Vaša djeca zaslužuju sretnu mamu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je na Instagramu objavila video u kojem je pokazala kako je tekla njezina transformacija nakon dva poroda te je poslala ohrabrujuću poruku drugim majkama.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) sa svojim pratiteljima rado dijeli trenutke iz privatnog života, zbog čega je i toliko popularna.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik ne skriva bijes Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

Sada je objavila video u kojem je pokazala kako je tekla njezina transformacija nakon dva poroda uz koji je poslala ohrabrujuću poruku svim drugim majkama.

"Rodiš dvoje djece, sreća neizmjerna. Zaboraviš na sebe, žrtva neizbježna. Prioriteti se promjene preko noći, promijeniš se i ti. Ne misliš na sebe više, fokus je na njima. Tu i tamo si s vremenom priuštiš neki tretman, neke nokte, neke trepavice, nekad ništa. Kad odeš u shopping, vratiš se sa stvarima za djecu. Ispunjuje te njihova sreća i osmijeh, a gdje si ti? Znaju li ljudi oko tebe koliko nekad misliš na staru sebe, koliko čezneš za nekim osjećajima, sjećanjima koji su te opisivali? Koliko ti fale male stvari, mali događaji, male geste? Koliko se osjećaš krivom kad odeš na taj jedan tretman u mjesecima i potrošiš tih par sati koje misliš da nisi zaslužila jer ti više nisi bitna? Godine prođu i postane malo lakše, odu u vrtić i dobiješ malo vremena za sebe, a i dalje te opsjeda krivnja. Je li previše radiš? Je li oni ispaštaju?", započela je Ella svoj poduži status.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Ove godine uzmi malo vremena i podsjeti se, djeca zaslužuju i sretnu mamu. Ženu koja se smješka, koja voli život, koja uživa. Ne govorim da moraš vježbat i imat pločice, radi što tebe čini sretnom. Je li tako loše malo biti sebična? Je li ikome zaista oduzimaš sreću svojom srećom? Ove godine želim svima vama da se osvrnete u dubinu svoje duše i da zapamtite da je iz vas izašlo još nekoliko vas, i sve ste to podnijele junački, i zaslužujete sve tretmane i sve 'sebične' trenutke! Zaslužujete bit još bolje verzije sebe, i zaslužujete se ponositi time i hvaliti se time! Molim vas nemojte brigu za vaše mentalno zdravlje nazivati sebičnim, to je minimum minimuma koji dugujete sebi i malim ljudima oko vas. I ako i dalje niste hrabre, kad vam netko kaže da ste sebični vi se pogledate u ogledalo i recite 'pa nije majka p***u rodila' i uzmite šta je vaše! Jer ste kraljice i ne dao im bog da vam skinu krunu s glave, i ne skidajte ju ni drugim ženama", poručlia je Ella u objavi koju su brojne njezine pratiteljice dočekale s oduševljenjem.

U komentarima su joj se javile druge mame koje su je podržale u svemu napisanom i pritom joj se zahvalila za ohrabrenje, a mnogi su pohvalili i njezine impresivne rezultate treninga.

Ella je inače majke dvije djevojčice, Balie i Lumi, koje je dobila s Britancem Charlesom Pearceom za kojeg se udala 2019. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene