''baš kad je muž otiša...''

Ella Dvornik objavila niz seksi fotki pa objasnila kako su nastale: ''Uleti mi Lucky i kaže...''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +23 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik odmara na Zrću, a od tamo objavljuje vruće fotografije.

Influencerica Ella Dvornik uživa na Zrću, a od tamo dijeli vruće fotke s plaže. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

U bijelom dvodijelnom badiću istaknula je svoje manekensko tijelo i naglasila preplanuli ten, a niz fotografija nastao je skroz spontano:

"Sjedim u restoranu i uleti mi Lucky i kaže “Jel te mogu fotkat?” Ja reko ajmo. I eto, ide gas", napisala je ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

U komentarima joj se odmah javila sestra regionalne pjevačice Nataše Bekvalac, Kristina koja joj je poručila: "Isuse ženo", a Gianna Apostolski dodala je: "Alo mačko".

Ni fanovi nisu ostali imuni na ovako intrigantne fotke pa su joj uputili lavinu pozitivnih komentara:

"Koliko si zgodna", "Baš sad kad je muž otiša vanka, ti goriš", " To, mama!", "Brutalno izgledaš".

Prisjetimo se, Ella je otišla na godišnji odmor i obavijestila svoje pratitelje da se isključuje na sljedećih mjesec dana. No, kako kaže, svejedno će ih izvještavati kako provodi svoje slobodno vrijeme.

"I došao je taj dan. Ja sam danas, službeno, na godišnjem. Što god to značilo, s obzirom na to da sama sebi isplaćujem plaću."

"Ella Dvornik ne postoji idućih mjesec dana. Mislim postoji, i dalje ću vas gnjaviti na storyjima, ali besplatno", našalila se sa svojim fanovima.

"Imam crve u guzici. Ako se pofarbam u crveno, znate da sam skroz pukla", rekla je.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marina Visković - 5 Marina Visković - 3 Marina Visković - 4 Marina Visković - 3 +25 Marina Visković - 2 Celebrity S njezina raskošnog dekoltea teško je bilo skrenuti pogled, a unatoč vrućinama iznenadila je odabirom obuće

  1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 7 +31 Severina - 5 Celebrity Bujne Sevkine grudi provirile su iz njezina neobičnog outfita za plažu: ''Jesi žena za sva vremena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene