bogme se promijenila

Fotka stara 13 godina prizvala Elline tinejdžerske dane kada je bila sve samo ne elegantna dama

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: PR) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik prisjetila se svojih tinejdžerskih dana fotkom iz mladosti.

Najuspješnija hrvatska influencerica Ella Dvornik javnosti je poznata od malih nogu s obzirom na to da joj je otac bio legendarni glazbenik Dino Dvornik, a sada se Ella odlučila prisjetiti i kako je izgledala prije 13 godina, kada je bila tinejdžerica. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Danas je poznata po svojim suradnjama s modnim dizajnerima, a često ju možemo vidjeti i u elegantnim odjevnim kombinacijama, no nekoć nije bila oličenje ženstvenosti. U mlađim je danima, naime, furala nešto opušteniji i otkačeniji stil koji je bio inspiriran punkom i alternativom. 

Ella je na svom profilu na Facebooku objavila fotografiju staru 13 godina koja je oduševila njezine obožavatelje. Fotka je snimljena na koncertu Pearl Jama, a na njoj ima frizuru s dreadlocksima, piercing na usni i tamnu šminku oko očiju.

"Prije cca 13 godina. Ja na koncertu Pearl Jama. Ima nade za sve", napisala je Ella uz fotku.

Mnogi su joj obožavatelji poručili da im se u današnjem izdanju sviđa mnogo više.

"Sadašnji stajling je mnogo bolji, ali mislim da bi bez tih leća bila ljepša, nekako su neprirodne, kao vanzemaljac. Ostalo sve 5", "Sva sreća pa se preokrenula", pisali su joj fanovi, a jedna joj je obožavateljica poručila da može biti ponosna u kakvu je osobu izrasla.

Drugi su pak primijetili kako će i Ellina kćerkica Balie uskoro krenuti maminim stopama. 

"Pripremi se, to je Balie za nekoliko godina", poručili su joj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene