Obitelj uživa

Ella otkrila neispunjenu želju nakon rođenja druge kćeri: "Ostala mi je još samo jedna stvar na listi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je sa svojim obožavateljima otkrila koja je jedina želja ostala na listi koju tek planira ispuniti.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce dobili su drugo dijete, kćerkicu Lumi Wren, a nakon što je sretnu vijest objavila na društvenim mrežama, putem istih je sa svojim obožavateljima podijelila svoje osjećaje i želju koja joj je ostala jedina neispunjena.

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

"Its a wrap! Doslovno! Ovo mi je bio posljednji put (nadam se da se nisam coprala sada). Nakon Balie imala sam neopisivu želju opet biti trudna i mislim da sam sada to zadovoljila. Charles je blaženi medu ženama, a mi smo si stvorili super ekipu za ostatak zivota. Sad nam samo ostaje da uživamo u ovim danima dok su mali i slatki i da od njih napravimo dobre ljude. Sve što sam htjela ostvariti do 30. godine sam ostvarila, ostala mi je još samo jedna stvar na listi, a to je da napokon kupimo tu kuću i uselimo se. I onda osim super mame spremna sam bit i super šefica i razoriti 30-e s novim ciljevima! Charles i ja smo se dogovorili da odgodi krizu srednjih godina dok Lumi ne napuni 3, pa onda možemo skupa opet proživljavati pubertet na kratko. Ova mama je spremna za velike promjene, i prvo ću krenuti od sebe! Hvala svima na čestitkama", napisala je uvijek iskrena Ella u svom statusu uz fotografiju na kojoj pozira sa Charlesom prije poroda.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Lumi Wren je na svijet stigla 20. veljače, što je par nekoliko dana držao u javnosti, a sada jedva čekaju da ju upoznaju sa starijom sestrom Balie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene