Ne žali nimalo!

Ella Dvornik operirala nos i pohvalila se novim izgledom: "Napravila sam to iz kozmetičkih, narcisoidnih razloga"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: John Pavlish) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik podvrgnula se estetskoj operaciji nosa.

Jedna od najuspješnijih i najpoznatijih hrvatskih blogerica Ella Dvornik na društvenim je mrežama otkrila kako se prošlog tjedna podvrgnula estetskoj operaciji.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Na svom kanalu na Youtubeu objavila je video u kojem govori kako je operirala nos, i to isključivo iz kozmetičkih, narcisoidnih, a ne zdravstvenih razloga.

"Mislim da postoji stigma i da se ljudi srame priznati da su bili na plastičnoj operaciji. Operirala sam prošli tjedan svoj nos i isključivo sam napravila to zbog sebe i jer sam to htjela. Nos mi je bio ravan, ali nekako mi se od 2008. do danas stvorila grba. Ne mogu reći da nisam mogla živjeti s time, ali nekako sam s vremenom mislila da bih s vremenom mogla izgledati pitomije, što mi je i liječnik rekao", objasnila je Ella u videu i dodala kako se prije operacije dosta bojala.

Iako je rezultatom zadovoljna, konačni rezultat bit će vidljiv za nekoliko mjeseci, a ona je operacijom prezadovoljna i nimalo ne žali.

U objavljenom videu pokazala je i kako izgleda iz desnog i lijevog profila, a svojim je obožavateljima poručila kako im stoji na raspolaganju za sva pitanja i savjete.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Selena Gomez (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) +5 Selena Gomez (Foto: Instagram) Celebrity Slatkica raskošnih oblina pozirala kao Bondova djevojka u badiću koji je sama dizajnirala s jednim ciljem

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene