objavila je video!

Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

Ella Dvornik Ella Dvornik Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 7 +3 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem je demonstrirala trik za sakrivanje gaća u haljinama s visokim prorezima.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Story Hall of Fame u izdanju o kojem će se još dugo pričati.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Zbog dubokog dekoltea i opasno visokih proreza koji sežu iznad bokova mnogi su s razlogom pomislili da ispod haljine koju je nosila nije imala donje rublje, no Ella je sve razuvjerila objavom na Instagramu.


"Eto kako sam sakrila gaće. Pratite me za još savjeta", napisala je u opisu videa u kojem je demonstrirala svoj trik s gaćicama i potaknula lavinu reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Genijalno, patentiraj to", napisala joj je Sonja Kovač. "A svi se ponadali da ih nemaš", "Kraljica svemira", "Ovo je najbolji post ikad", još su neki od brojnih komentara koje je dobila.

Ella je o svojem hrabrom modnom odabiru progovorila i za IN Magazin.

"Ja mislim da je moral jako relativna stvar. Ljude moraš malo gurati, onda se nakon nekog vremena naviknu na sve. Meni se, iskreno, ne da glumiti, onda radije stavim sve karte na stol. Tko se hoće družit sa mnom, može, tko neće, ne mora", objasnila je.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene