Ella Dvornik objavila prvu sliku ultrazvuka svog drugog djeteta koje čeka s Charlesom Pearceom.

Galerija


Naša domaća influencerica Ella Dvorik objavila je na svom profilu na Instagramu prvu fotografiju nerođenog djeteta koje čeka sa suprugom Charlesom Pearceom.

"Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro. Službeno na pola puta", napisala je Ella uz fotografiju bebe s ultrazvuka.

Njezini su joj pratitelji, koje je objava jako raznježila, još jednom u komentarima poželjeli sve najbolje, a neki su joj odlučili poslati prijedloge dječjih imena, ali i nagađati spol.

"E u inat svima neka bude djevojčica", "Meni se čini da je muško", "Ovo je mali Bony", "Ajoj, čuvaj bebača", "Kad vidim ovo poželim biti trudna", "Pljunuti tata", "Dobar dan bebo, lijepo te je upoznati", "Seka će imati bracu", "Beba Dino", "Balie treba jednog bracu sada", poručili su joj obožavatelji.

Ella, Charles i njihova malena kći Balie Dee ovih se dana sele u novi dom gdje će dočekati prinovu, a vijest o prinovi par je objavio urnebesnim videom također na društvenim mrežama

U 71. čeka drugo dijete s 34 godine mlađom suprugom, prije samo 9 mjeseci dobili su sina