Otvorila dušu

Ella Dvornik objasnila svoj status – 'Ovo nije bila ispovijest'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Napisala je još jedan status jer nije htjela da je doživljavaju kao žrtvu.

Kći Dine Dvornika prije nekoliko je dana objavila status na Facebooku koji je u kratkom vremenu prikupio preko 69.000 likeova. 

 
Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Njezina objava na Facebooku dala je maleni uvid u ono što je proživljavala jer je otvorila dušu pred svim svojim fanovima u želji da pošalje određenu poruku.

 

Budući da je većina medija prenijela njezinu priču, Ella Dvornik je odlučila napisati još jedan status kojim bi objasnila zašto je uopće osjetila potrebu da otvori dušu pred svojim fanovima.

Ella je ovim statusom oduševila kao nikada do sada!

'Neki mediji su ovo prikazali kao "ispovijest" ,al ovo nije bila ispovijest da se mene prikaze kao zrtvu, jer su svi ljudi u ovoj prici zrtve. Ovo je samo bio primjer mog iskustva, a napisala sam to jer mi u inbox dolaze poruke mladih cura i deckiju, koji se zele ubit, koji se samoozljeduju i izgladnjuju zbog drugih... i napisala sam ovo samo da pokazem svima da ono sto prozivljavate danas nece zauvijek trajati i da nekad ono "dobro" postane "lose" i obrnuto.', napisala je Ella.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene