Na današnji dan prije sedam godina napustio nas je Dino Dvornik.


7 godina... Tko bi rekao da je tako dugo prošlo? Kako godine brzo prođu...čini mi se što si stariji da je i brže.

Vezani članci Dino i Ella Dvornik Ella Dvornik podijelila neviđene fotke s ocem Dinom pa rasplakala mamu, ali i mnoge druge: "Kako fali!" Dino i Ella Dvornik Ella Dvornik se vratila u prošlost i prisjetila se pokojnog oca Dina, jednom rečenicom sve je rasplakala: "Nema tate"

Imala sam 17 godina tada ,a i sada se osjećam kao da mi je 17 makar znam da mi nije. Nekih stvari se sjećam kao da su bile jučer, a nekih od jučer kao da su godinama daleko.

Dvornik: 'Jednog dana nakon svih tih svađa i ružnih riječi, počneš vjerovati u sve izgovoreno'

Možda nam se pobrka sve to u glavi pa sjećanja ne slažemo vise po vremenu već po važnosti. Sjećam se sada ovog trenutka prije 7 godina.

Sjedila sam na fotelji u svom stanu u Prečkom. Mama me je nazvala i plakala 'nema više tate'. Tako je započelo moje jutro na ovaj dan prije 7 godina.

Nikad nitko nije spreman primiti takve vijesti pa čak i ako su iščekivali - taj trenutak je neobjašnjiv, kao da ste vidjeli nesto što nije s ovog svijeta. Medutim zapitam se uvijek -'Da sam na samrti što bih požalila? Da li je on išta požalio? Da li je htio više i bolje? Jesmo li ga spriječili da bude ono što je htio biti svojim mišljenjima?'

Napisala je Ella na Facebook profilu prisjećajući se najtužnijeg dana u svom životu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju