Dobili suglasnost

Humanitarna akcija Elle Dvornik dobiva sretan kraj: "Sve se nastavlja dalje što nas jako veseli"

Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Galerija

Ella Dvornik objavila je kako se akcija za KBC Firule nastavlja nakon što je nedavno stopirana i nakon što se splitska bolnica ogradila od prikupljanja bilo kakvih sredstava.

Nakon što je poznata hrvatska blogerica i infulencerica Ella Dvornik pokrenula humanitarnu akciju s ciljem pomaganja Onkološkom odjelu KBC-a Firule u Splitu, od čega se splitska bolnica ogradila i medijima poslala obavijest kako s njihove strane nije data suglasnost za istu, čini se da će priča ipak imati sretan kraj.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Naime, Ella je na svom facebook profilu objavila Suglasnost za organiziranje humanitarne akcije koju je dobila potpisanu od strane v.d. ravnatelja KBC-a Split prof.prim.dr.sc. Julija Meštrovića i koja zapravo označuje zeleno svjetlo za nastavak ove dobre priče.

"Akcija se nastavlja dalje, kako je bilo i planirano i jako smo sretni zbog toga. Ljudi su nam se u međuvremenu nastavili javljati, prikupili smo jako puno stvari koje su potrebne i zapravo nam novčane donacije nisu u prvom planu. Sve ćemo privesti kraju do ovog mjeseca", rekla nam je Ella u telefonskom razgovoru.

Suglasnot je data, nakon što su Ella i Iva Funtek kao organizatorice akcije poslale pismo namjeru na adresu splitske bolnice kako bi sve bilo po propisima i zakonu te kako bi mališani, zbog kojih je cijela priča uopće krenula, što prije dobili sve prikupljene donacije i kako bi im boravak u bolnici bio što lakši i ugodniji.

Uz stvari koje su potrebne odjelu poput tableta, računala i drugog, u akciji je dosad prikupljeno 18.919 kuna. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene