Ella Dvornik objavila je kako se akcija za KBC Firule nastavlja nakon što je nedavno stopirana i nakon što se splitska bolnica ogradila od prikupljanja bilo kakvih sredstava.

Galerija Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +6 Ella Dvornik (Foto: Instagram)

Nakon što je poznata hrvatska blogerica i infulencerica Ella Dvornik pokrenula humanitarnu akciju s ciljem pomaganja Onkološkom odjelu KBC-a Firule u Splitu, od čega se splitska bolnica ogradila i medijima poslala obavijest kako s njihove strane nije data suglasnost za istu, čini se da će priča ipak imati sretan kraj.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik poludjela na cijene ležaljki na Zrću: "Skuplja od sarkofaga, ima da me pokopaju s njom na Mirogoju" Ella Dvornik Ella Dvornik odlučno se obratila ekipi s Instagrama: "Došao je i taj dan, ne zovite me..."

Naime, Ella je na svom facebook profilu objavila Suglasnost za organiziranje humanitarne akcije koju je dobila potpisanu od strane v.d. ravnatelja KBC-a Split prof.prim.dr.sc. Julija Meštrovića i koja zapravo označuje zeleno svjetlo za nastavak ove dobre priče.

"Akcija se nastavlja dalje, kako je bilo i planirano i jako smo sretni zbog toga. Ljudi su nam se u međuvremenu nastavili javljati, prikupili smo jako puno stvari koje su potrebne i zapravo nam novčane donacije nisu u prvom planu. Sve ćemo privesti kraju do ovog mjeseca", rekla nam je Ella u telefonskom razgovoru.

Suglasnot je data, nakon što su Ella i Iva Funtek kao organizatorice akcije poslale pismo namjeru na adresu splitske bolnice kako bi sve bilo po propisima i zakonu te kako bi mališani, zbog kojih je cijela priča uopće krenula, što prije dobili sve prikupljene donacije i kako bi im boravak u bolnici bio što lakši i ugodniji.

Uz stvari koje su potrebne odjelu poput tableta, računala i drugog, u akciji je dosad prikupljeno 18.919 kuna. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju