Ella Dvornik objavila je kako se akcija za KBC Firule nastavlja nakon što je nedavno stopirana i nakon što se splitska bolnica ogradila od prikupljanja bilo kakvih sredstava.

Galerija


Nakon što je poznata hrvatska blogerica i infulencerica Ella Dvornik pokrenula humanitarnu akciju s ciljem pomaganja Onkološkom odjelu KBC-a Firule u Splitu, od čega se splitska bolnica ogradila i medijima poslala obavijest kako s njihove strane nije data suglasnost za istu, čini se da će priča ipak imati sretan kraj.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje Ella Dvornik i Charles Pierce Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih

Naime, Ella je na svom facebook profilu objavila Suglasnost za organiziranje humanitarne akcije koju je dobila potpisanu od strane v.d. ravnatelja KBC-a Split prof.prim.dr.sc. Julija Meštrovića i koja zapravo označuje zeleno svjetlo za nastavak ove dobre priče.

"Akcija se nastavlja dalje, kako je bilo i planirano i jako smo sretni zbog toga. Ljudi su nam se u međuvremenu nastavili javljati, prikupili smo jako puno stvari koje su potrebne i zapravo nam novčane donacije nisu u prvom planu. Sve ćemo privesti kraju do ovog mjeseca", rekla nam je Ella u telefonskom razgovoru.

Suglasnot je data, nakon što su Ella i Iva Funtek kao organizatorice akcije poslale pismo namjeru na adresu splitske bolnice kako bi sve bilo po propisima i zakonu te kako bi mališani, zbog kojih je cijela priča uopće krenula, što prije dobili sve prikupljene donacije i kako bi im boravak u bolnici bio što lakši i ugodniji.

Uz stvari koje su potrebne odjelu poput tableta, računala i drugog, u akciji je dosad prikupljeno 18.919 kuna.