Danijela Dvornik dala je Elli da je našminka. Čini se da Ellin projekt baš i nije najslavnije završio! No, cure su se bar sjajno zabavile.


Ella Dvornik pokušala je s majkom napraviti make up tutorijal, no nešto je pošlo po krivu! Simpatična Ella na sebi je puno puta dokazala da talenta za šminkanje itekako ima, no da će se proslaviti kao vizažistica - teško. Barem ako je suditi po reakciji majke Danijele, koja urađenim nije bila oduševljena, barem ne u posebno smislu. Počela je šminkati majku, a rezultat je i Ellu i Danijelu nasmijao do suza.

Vezani članci Ella Dvornik i Charles Pearce Ella čestitala svom dragom Charlesu 28. rođendan, a odlučila se i za mudar potez kako bi još više uživali u proslavi Ella Dvornik - 1 Ljutita Ella Dvornik pokazala užasan komentar koji je dobila na račun svoje djece: "Čovječe, pazi što pišeš"

"Znači, doslovno smo plakale od smijeha. Ovo je najgori makeup ikada. Tko još nije umro od smijeha, garantiram smijeh sto posto. Evo ja se još uvijek smijem, ne mogu doći k sebi", napisala je Ella uz video na kojem se snimila s majkom. Vjerujte, ako imate loš dan, Ella i Danijela će vam ga uljepšati. Manje važno kako je šminka ispala, ovakvo druženje majke i kćeri uvijek razvedri.