Poslije pet godina veze Ella Dvornik udala se za Charlesa Pearcea.

Galerija


Vijest o vjenčanju s Charlesom Pearceom Ella Dvornik podijelila je na društvenim mrežama. Par je poslije pet godina zavjete izmijenio u Las Vegasu.

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik pozirala u novom domu, svu pažnju ukrala prekrasna slika u pozadini Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik objavila prvu sliku bebe koju čeka i raznježila fanove: "Meni se čini da je muško"

"Prije 5 godina kad smo se upoznali, Charles me htio odvesti u Las Vegas da se vjenčamo, ali ja nisam imala vizu. No sad je imam! Ima li boljeg načina da napravimo epski sretan kraj nego da ga ispoštujemo drugim epskim i sretnim početkom! Posljednje tri godine, otkad smo zaručeni, pokušavamo isplanirati vjenčanje, ali kako su nam obitelji na drugim krajevima Europe, to je bilo jako teško! Tako smo napravili ono što nabolje radimo, kako bi Frank rekao 'na naš način'. Evo nas, samo nas dvoje, učinili smo to službenim! TEK VJENČANI! Gorila! P.S. Balie, volimo te, sad si službena'', napisala je Ella uz predivnu zajedničku fotografiju koju je objavila.

Jedna od naših najpoznatijih blogerica zahvalila je na brojnim čestitkama emotivnim postom.

''Hvala svima na čestitkama. Jedino je falio tata da me odvede do oltara, ali je u srcu uvijek i zauvijek. Tata, ako gledaš sve je OK.💓 Imam muža koji me čuva i voli. Fališ nam puno, puno. I sretan rođendan mojoj najdivnijoj mami, tvojoj ženi. Ljubav se zove imenom tvojim i našim'', zaključila je Ella.

Nakon 5 godina veze Ella Dvornik udala se u Las Vegasu: ''Učinili smo to na svoj način''

Ljubav Elle Dvornik i 13 godina starijeg Charlesa započela je u baru: "Svi su se smijali našoj vezi"

Danijela nije bila na Ellinoj svadbi, ali ju je pratila online: ''Probudila sam se u 2 ujutro''