pratitelji su oduševljeni!

Ella Dvornik iznenadila još jednom drastičnom promjenom izgleda: "Kraljica transformacije se vratila"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik se na Instagramu pohvalila novom frizurom koja je oduševila njezine pratitelje.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik voli često mijenjati frizure, a sada se ponovno odlučila na jednu drastičnu promjenu.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Novim izgledom pohvalila se na svojem Instagramu gdje je podijelila svoje fotografije snimljene prije i nakon šišanja te bojenja kose.

"Kraljica transformacije kose se vratila. Ja ne znam kako moja kosa ovo sve uspije, al baš je stvorena da rade od nje što god!" napisala je, pa je opisala kako je tekao proces njezine transformacije koji je uključivao uklanjanje ekstenzija, ispiranje stare boje, bojenje novom, pa dodavanje novih ekstenzija.

"Znam da je nekima od vas falila plavuša Ella, pa evo je", dodala je na kraju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Wow Ella, definitivno najljepša frizura do sad!", "Predobro ti stoji", "Ludilo", "Je li moguće da ti baš sve savršeno dobro stoji?!", "Obožavam plavu Ellu", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila od pratitelja.

Inače, Ella se u prošlosti podvrgnula i nekim estetskim korekcijama izgleda o kojima je nedavno otvoreno progovorila u videu na svojem Instagramu.

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke...Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", priznala je tada, a neke od zahvata na kojima je bila je ranije na društvenoj mreži i dokumentirala.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Natalija Prica Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene