Najnovije hair trendove pokazale su dvije popularne influencerice i trendseterice Ella Dvornik i Kristina Šalinović, a kao glavna zvijezda revije zasjala je prelijepa Iva Leko

Galerija


Zagrebački Plaza Event Centar proteklog vikenda ugostio je najveći frizerski festival u Hrvatskoj i u regiji – Hairstyle News festival 2018.

Vezani članci Jelena Leko (Foto: Instagram) Lajkovi se samo nižu: Atraktivna Hrvatica i sestra bivšeg dinamovca pokazala brutalan dekolte Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Hrvatsku manekenku uzrujali komentari na Instagramu: "Zašto to radiš, tko će te oženiti takvu?!"

Stotine zainteresiranih posjetitelja imalo je tako priliku upoznati se s najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, najpopularnijim bojama za kosu, inovativnim profesionalnim proizvodima i opremom za frizerske salone, kao i vidjeti svoje frizerske uzore na festivalskim pozornicama.

(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić)
(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić) Foto: Luka Smuk i Rajko Luka?i?

Ovogodišnje jubilarno, 15. izdanje festivala, prošlo je u znaku velike frizerske zvijezde Ilham Mestour, koja je ovom prilikom prvi put gostovala u Hrvatskoj. Tijekom svoje bogate dvadesetogodišnje karijere, Ilham je surađivala s najboljima iz showbusinessa, od svjetski poznatih modnih dizajnera do celebrity-ja, kao što su Valentino, Gucci, Rick Owens, Max Mara, Givenchy, Azzedine Alaia, Calvin Klein, Agent Provocateur, Naomi Campbell, Imaan Hammam, Doutzen Kroes i mnogi drugi.

(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić)
(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić) Foto: Luka Smuk i Rajko Luka?i?


Jedna od najslavnijih svjetskih hair stilistica i globalna Keune Haircosmetics kreativna direktorica pokazala je tako zavidno umijeće friziranja i stiliziranja u sklopu dvije održane revije – Beyond True Beauty i Street Salon. Show je otvorila revija Street Salon koja je inspirirana razigranim i otkačenim stilom svjetskih modnih metropola, s trendy frizurama, najnovijim tehnikama šišanja i originalnim bojama za kosu. Na najbolji način iznijele su ju dvije popularne influencerice i trendseterice Ella Dvornik i Kristina Šalinović, a kao glavna zvijezda revije zasjala je prelijepa Iva Leko. 

(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić)
(Foto: Luka Smuk i Rajko Lukačić) Foto: Luka Smuk i Rajko Luka?i?