OPISALA TEGOBE

Ella Dvornik u problemu: ''Ne mogu disati, gnječim si mjehur, salo mi je otišlo gore''

Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik (FOTO: Facebook) Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Ella Dvornik Ella Dvornik (Foto: Instagram) +0 Ella Dvornik (FOTO: Instagram) Galerija

Ella Dvornik podijelila je s javnosti svoje probleme.

Ella Dvornik, čini se, svako malo ima neki problem. Ako nije onaj s hejterima onda razbije nos, a sada ima problem s odjećom.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Čini se da se simpatična Ella malo ''ubucila'', pa je zbog viška kilograma ima problem sa odjećom, a svoje je muke podijelila na facebooku.

''Nisam stigla oprati veš, i ostala sam bez traperica pa sam morala posegnuti za "kutijom odjeće u koju sam stala prije trudnoće". I morala sam akrobacije izvodit da se uguram u neke traperice koje su btw i rastezljive. Sad, osim što ne mogu disati, gnječim si mjehur, i salo mi je otišlo toliko gore da izgleda kao da imam 4 sise'', napisala je Ella Dvornik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene