Još ju neće pustiti

Ella Dvornik ostaje u bolnici: Osjetila sam prve trudove, čuvaju me i paze

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik danas se javila obožavateljima preko svog Instagrama. Objavila je fotografiju iz bolnice i poručila da je osjetila prve trudove.

Ella Dvornik objavila je novosti o svom zdravstvenom stanju. Nakon što je izazvala paniku među obožavateljima, objavivši da je završila u bolnici zbog povraćanja koje nije prestajalo, Dvornik se danas javila na svom Instagramu. Objavila je fotografiju iz bolnice i poručila da je osjetila prve trudove.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Teško je ne primijetiti Novu frizuru Elle Dvornik zasjenio je urnebesan komentar o dijelu tijela koji je korigirala: "Kosa je ok, ali..."

"Osjetila sam prve trudove, ali se sve smirilo i sve je u redu. Beba je još uvijek unutra", napisala je Dvornik iz jedne privatne poliklinike. Do termina još treba proći oko tri tjedna, no nije neobično da žene rode i ranije od očekivanog. Preporučili su joj mirovanje nakon trudova pa će ostati u bolnici još dan, dva. Već prvi trudovi bili su dovoljni da se Ella odluči na epiduralnu. Blogerica se nada da će beba ostati u trbuhu, ali i da će biti horoskopski strijelac - s njima se, kaže, bolje slaže.

Istaknula je i da je nakon povraćanja zvala bolnicu, gdje su joj rekli da vjerojatno ima gripu te da se ne brine. "Nešto nije bilo kako treba pa sam otišla u privatnu kliniku". Srećom, jer su ju zadržali i neće ju pustiti još koji dan, dok se ne uvjere da je sve u redu i da Ella može posljednjih par dana trudnoće provesti u svom domu.

 

Hospital chic So guys :) seems like that baby shower was really exciting for me and the baby. I have felt nauseus the day later and threw up a lot. I called local hospital, they said it’s probably just flu not to worry, but something didnt feel right so i went to my private clinic. Everything seemed ok until last night when i felt contractions for the first time. Omg... i am soooooo having an epidural when time comes anyways contractions stopped so im just relaxing now in bed, they will keep a close eye on me. Last night was not fun at all. Mother nature is playing a very funny game with female bodies. I tried imagining before what it would feel like... but its like having 50 period cramps at once anyways all good now, but staying in the hospital for at least another day or two. Fingers crossed its not #scorpio no offense i just get along better with #sagittarius Baby is fine and STILL INSIDE the belly :)) and chubby-fat ... lol. #hospital #37weekspregnant #37weeks #hospital #maternityward #bedrest #stillpregnant #pregnant

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene