Elizabeth Hurley često na Instagramu mami poglede u golišavim izdanjima, a nakon fotke u toplesu svi se pitaju kako je moguće da ima 56 godina.

Galerija


Britanska glumica Elizabeth Hurley stari poput vina, a svakom novom fotografijom baci svoje obožavatelje u trans. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta kada je par dana nakon 56. rođendana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u prozirnom ogrtaču u toplesu.

Vezani članci Elizabeth Hurley - 5 U 56. se skinula do kraja na neobičnom mjestu i opovrgnula glasine o sebi pa se obožavatelji našalili s njom Paulina Porizkova U 80-ima je vladala modnom pistom, a sad u 56. godini skinula se do kraja uz prigodnu poruku

"Na godišnjem sam odmoru u vlastitom domu", napisala je Hurley u opisu fotografije zahvaljujući kojoj je dobila stotine komplimenata na račun izgleda. Mnogi se pitaju kako je moguće da s 56 godina izgleda poput kolegica koje su upola mlađe od nje.

Elizabeth nikada nije bio problem pozirati u golišavim izdanjima, a nerijetko izazove divljenje na račun svog izgleda.

Slavna glumica inače nije imala sreće u ljubavi. S Hughom Grantom bila je dugo godina, a iako ju je prevario danas su najbolji prijatelji. Grant je čak i kum njezinu sinu Damianu (19) kojeg je dobila u vezi s producentom Steveom Bingom. Milijarder Bing je preminuo prošloga ljeta.

I Indira je pokleknula! Objavila prvu fotku u badiću ove godine, jedan komentar sve govori: “Gasi internet!”

Naša najseksi novinarka objavila fotografiju od koje zastaje dah, sada je posve jasno kako održava zanosnu figuru