Elizabeth Hurley često pozira u polugolim izdanjima i pokazuje svoje istrenirano tijelo, no ovog puta je odlučila fotografirati se naga i jedan obožavatelj ju je upitao je li sin zaslužan za sliku.

Galerija


Elizabeth Hurley pozirala je potpuno gola u 56. godini i usput demantirala priče o sebi i svom sinu, manekenu Damianu (18). 

Vezani članci Elizabeth Hurley i Steve Bing Poznata glumica i njezin sin oglasili se nakon strašne tragedije: "Hvala svima na porukama podrške" Elizabeth Hurley i Steve Bing Tragična smrt bivšeg partnera slavne glumice, dobili su skupa i sina kojeg nije htio priznati

"Apsurdne priče u našem tisku danas. Moj sin Damian i ja svakako ne planiramo snimati reality show u našem domu. Tko god je taj 'prijatelj', koji pušta takve informacije, smiješan je", napisala je Elizabeth. 

Glumica na fotografiji sjedi na sijenu naga, no namjestila je ruke i noge tako da se ne vide njeno intimno područje niti grudi. Njezini brojni obožavatelji su komentirali da su glasine o reality showu urnebesne, ali su više pozornosti posvetili Elizabethinom izgledu. 

"Kako uopće izmisle takvo sr*nje. Odlična fotografija", "Izgledaš predivno", "I u međuvremenu izgledaš nevjerojatno", "Lijepe noge", "Jako dobro", komentirali su. 

Neki su upitali Hurley je li je njen sin fotografirao, iako je označila čovjeka koji je to učinio. Vjerojatno se našalio jer je glumica svojedobno priznala da je Damian uslikao dosta njezinih seksi objava s Instagrama. 

"Koji vrag, čovječe?", "To sam i ja pomislio kad sam vidio fotografiju", "Nadam se da nije", komentirali su drugi obožavatelji njegovo pitanje. 

Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

Tragična sudbina koja para srce: Preminula je u 25. godini, a njezino beživotno tijelo pronašao je suprug