nije dečko, a ni muž

Seksi glumica zgrozila priznanjem! Fotkama osvaja obožavatelje, a sada je otkrila i tko stoji iza njih

Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) +0 Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Galerija

Elizabeth Hurley otkrila je tko je zaslužan za fotografije kojima mami uzdahe svojih obožavatelja. Mnogi su ostali šokirani odgovorom.

Svojim seksi izdanjima Elizabeth Hurley gotovo svakodnevno časti svoje pratitelje na društvenim mrežama. 52-godišnja glumica vrućim fotografijama rasplamsava maštu, pa su se mnogi zapitali tko stoji iza njih. Glumica je sada konačno otkrila tko je fotografira i mnoge zgrozila svojim odgovorom. Naime, iza izazovnih fotografija stoji njezin 15-godišnji sin.

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley "I dalje najbolji dekolte" Zbog mladolikog izgleda koji je krasi malo tko vjeruje u njezine stvarne godine, pogotovo kada se ovako izvija u badiću!

Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram) Elizabeth Hurley (FOTO: Instagram)

"Damian je sigurno fotografirao neke, ali imam još prijatelja koje također mogu gnjaviti time", izjavila je Hurley za The Sun. Njezina izjava podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama. "Bilo bi mi šokantno i čudno da me vlastita majka upita da je fotografiram u seksi kostimu", napisao je jedan mladić.

"Dogovaraju li se Liz i Damian kad je fotka dovoljno seksi? Kako uopće o tome odlučuju zajedno?" zgroženo se pita drugi. No Elizabeth ovakvi komentari nisu pogodili ni najmanje. Zgodna glumica nastavila je s objavama golišavih fotografija i ne vidi ništa sporno u tome da je u izazovnim izdanjima fotografira vlastiti sin.

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene