Puna iznenađenja

Glavna junakinja hit-serije ispričala nam tajnu koju nitko dosad nije znao, ovo nismo očekivali

Elizabeta Brodić Elizabeta Brodić In Magazin 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić Elizabeta Brodić Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Elizabeta Brodić (Foto: John Pavlish) +0 Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Galerija

Elizabeta Brodić ne voli imati tajne pa je u razgovoru s nama podijelila onu koju dosad nitko nije znao.

Domaća glumica Elizabeta Brodić, koja je oduševila hrvatsku javnosti ulogom Lole u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", u seriji krije mnoge tajne, i to od onih ljudi do kojih joj je najviše stalo. Koliko će joj to uspijevati, otkrit će nam nove sezone hit-serije, no ona nam je ispričala nešto više o sebi. 

Pogledaj i ovo Minea stari kao vino! Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Ima li sličnosti između Lole i Elizabete u pravom životu, otkrili smo u razgovoru s ovom simpatičnom glumicom, a otkrila nam je i tajnu koju su dosad znali samo njoj najbliži ljudi.

O čemu je riječ, provjerite u našem videu.

Elizabeta je jedna od omiljenih glumica iz serije ''Drugo ime ljubavi'', a nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine.

Osim nje, za Večernjakovu ružu nominiran je i glumac Momčilo Otašević, kojem je uloga u najgledanijoj domaćoj seriji, kao i u seriji "Na granici" donijela nominaciju u kategoriji Novo lice godine.

Emisija ''Provjereno'' za Večernjakovu ružu nominirana je treći put, a reporterka "Provjerenog" Maja Medaković nominirana je za TV osobu godine.

Svečana dodjela Večernjakove ruže bit će održana 20. ožujka u Zagrebu, a za svoje favorite možete glasati SMS-om na broj 60 085 (glasač mora prvo upisati ključnu riječ RUZA2019 te nakon razmaka broj kategorije i broj osobe za koju glasa. Npr. ako glasa za kategoriju 3 i osobu pod rednim brojem 2, poruka glasi: RUZA2019 32).

Telefonom na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo se bira broj kategorije za koju glasa, a zatim broj osobe. Cijena po pozivu iz fiksne mreže je 1,50 kn (uključen PDV), a po pozivu iz mobilne mreže 2,40 kn (uključen PDV).

Kuponom koji će izlaziti u Večernjem listu te u prilogu Večernjeg lista – Ekran glasati možete od 27. siječnja do 13. ožujka 2020. do 10 sati.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene