iskrena glumica

Zvijezda domaće serije otkrila kako ju vide prijatelji, ali i druge detalje koje niste znali

Elizabeta Brodić Elizabeta Brodić DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić +0 Elizabeta Brodić Galerija

Mlada glumica Elizabeta Brodić utjelovila je u seriji "Drugo ime ljubavi" lik majke Lole koja je izgubila sina.

Glumica Elizabeta Brodić u domaćoj dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi" utjelovljuje lik Lole, majke koja je spletom životnih okolnosti izgubila sina i tijekom potrage za njim zaljubila se u muškarca kojem ne otkriva svoj pravi identitet.

Pogledaj i ovo Maja Medaković Jedinstveno događanje "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

I dok gledatelji s nestrpljenjem očekuju razvoj situacije u popularnoj seriji, u Nova buzz intervjuu glumica otkriva između ostalog i kako je vide njezini prijatelji. Tri riječi kojima se opisala gledajući kroz oči drugih su: ''Odgovorna, vjerna i iskrena.''

Što je još o sebi ispričala Elizabeta, možete pogledati u videu: 

Elizabeta se  obratila gledateljima i u kratkoj videoporuci u kojoj je istaknula kako je sada najvažnije brinuti o sebi i o drugim ljudima. ''Pazite na sebe jer na taj način pazite i na ljude oko sebe, na svoje bližnje. Ako ikako možete, ne izlazite iz svojih kuća jer tako ćete ih zaštititi, držite se osnova higijene, perite ruke, dezinficirajte ruke, zamolite i druge oko vas da to čine jer jedino tako si možemo pomoći'', rekla je mlada glumica. 

Video s njezinom porukom pogledajte ovdje: 

U novoj epizodi pogledajte kako će Lola od Igora čuti da je njezin davno izgubljeni sin Mak zapravo mrtav. Potpuno je slomljena, a Igor ne zna kako je odvući iz skrovišta jer im prijeti dolazak Šoleta. Saša je konačno saznao cijelu istinu od privatnog detektiva. Igor je Lolin dečko. Borut presretne Sašina detektiva i ponudi mu više novca od Saše ako mu prenese sve informacije koje je doznao.

Karmela strahuje zbog svoje odluke o optužbi Nade te dolazi u stanicu, upravo u trenutku kad Nada krene govoriti istinu o Ivanu. U posjetu Miri, Ksenija slučajno otkrije da su on i Marija bili ljubavnici u mladosti. To je razljuti, a Miro joj se opet zamjeri. Na mjestu na kojemu je Julija pokopala Darka, Filip i Milan pronalaze – leš.

Nada je puštena iz zatvora jer joj je alibi potvrđen. Karmela priznaje Ivanu da je prijavila Nadu policiji kao krivca za Ivanovu nesreću, ali Ivan je zgranut tim potezom te želi da Karmela ubije Nadu. Šokirana, Karmela to odbija.

Nada dolazi Karmeli na vrata i prijeti joj da će joj oduzeti Petra, na što Karmela vadi pištolj i uperi ga u Nadu.  

Nove epizode ove domaće dramske serije pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene