Elizabeta Brodić prihvatila je ulogu Lole u seriji "Drugo ime ljubavi" koju nije očekivala te ističe da joj je to bio izazov i veselje.

Galerija


Mlada glumica Elizabeta Brodić (25) neočekivano je zaigrala glavnu junakinju Lolu u seriji "Drugo ime ljubavi", a sada kad je završeno snimanje, ističe da joj je sve prebrzo prošlo. 

Vezani članci Ivana Paradžiković, Provjereno "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!" Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Fatalna ljubav i intrige u novoj seriji "Drugo ime ljubavi": Upoznajte glavne likove u ljubavnom trokutu

"Još je skraćeno i za mjesec dana zbog koronavirusa. Zapravo je zbog toga i neočekivano završilo. Bilo je dinamično, naporno i zabavno, a nekako sam se spremala i da će sve završiti nakon 10 mjeseci", ispričala je Elizabeta. 

Kaže da se naspavala i odmorila, a uživala je u ulozi tajanstvene i atraktivne brinete Lole. Nju je utjelovila iako uopće nije išla za audiciju za taj lik. 

"Nisam to očekivala. Kad su mi ponudili ulogu, odlučila sam prihvatiti je. To mi je bio izazov i veselje", istaknula je. Otkrila je i kako su izgledali posljednji dani snimanja. 

"Bilo je najviše smijeha i zabave", rekla je glumica. Tijekom snimanja je postala dobra prijateljica s kolegom Slavkom Sobinom te se s njime počela družiti i privatno. "Bio je super partner na snimanjima, puno sam naučila od njega", ispričala je Elizabeta. 

Kad se sve normalizira, glumica se nada povratku probama za predstave u varaždinskom HNK-u. Inače, Brodić je proslavila i 25. rođendan u karanteni, a rekla je da neće nadoknađivati skromnu proslavu. 

"Nema smisla nakon što je prošlo mjesec dana. Proslavila sam ga s obitelji, bilo mi je lijepo. Najeli smo se i uživali", naglasila je Elizabeta, kojoj su nakon uloge Lole prilazili roditelji pitajući da se fotografira s njihovom djecom. 

"Uvijek sam imala dobra iskustva. Ipak, tijekom koronavirusa nije bilo toga zbog obveznog razmaka i svega" ispričala je. Tijekom karantene počela je i vježbati sa sestrom. 

"Ranije nisam stigla zbog snimanja i proba u kazalištu. Svaki dan smo šetale i bile aktivne. Trudila sam se biti u formi jer bih inače cijelo vrijeme ležala. Našle smo obje nešto da se zabavimo i usput ne dobijemo 20 kila od žderanja", našalila se glumica. 

Kaže kako preko ljeta ne planira putovati izvan granica Hrvatske jer nema smisla negdje ostati zarobljena. "Može to pričekati jesen. Svakako ću ići u Selce, tamo imamo vikendicu. Za ostalo ne znam. vidjet ću hoće li se raditi u kazalištu, baš je neizvjesno u ovom trenutku", zaključila je Elizabeta

Ovako je izgledala prije 40 godina u ''Plavoj laguni'', a i sad bi u 55. bez problema mogla odraditi te golišave scene