Konačno sretna

Dugo se nije znalo tko je otac: Bivša supruga sportskog asa pokazala dijete, ali i zgodnog tatu

Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren i Cameron Jordan (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: Profimedia) Elin Nordegren (Foto: AFP) Elin Nordegren (Foto: AFP) Elin Nordegren i Chris Cline (Foto: Profimedia) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) +0 Tiger Woods i Elin Nordegren (Foto: AFP) Galerija

Elin Nordegren dobila je dijete s Jordanom Cameronom.

Bivša supruga proslavljenog golfaša Tigera Woodsa, Elin Nordegren, viđena je prvi put u javnosti sa svojim novorođenim djetetom i njegovim ocem, umirovljenim NFL igračem Jordanom Cameronom.

Vijest o trudnoći 39-godišnje Elin pojavila se tek u lipnju, nakon što se ona bila povukla iz javnosti i tajila svoje stanje sve dok nije viđena na sinovoj utakmici s povećim trudničkim trbuhom.

Snimljene fotografije prvi su dokaz da su Elin i Cameron dobili dijete, a i ovog su puta snimljeni na utakmici njezine djece u floridskom North Palm Beachu. Par nije skidao osmijehe s lica, a tijekom utakmice su se družili s roditeljima druge djece.

Inače, nakon što se Elin pojavila u javnosti s trudničkim trbuhom, dugo se vremena nije znalo tko je otac djeteta. Neki su nagađali da bi to mogao biti od nje 20 godina stariji milijarder Chris Cline, koji je poginuo u lipnju ove godine u helikopterskoj nesreći.

No s Cameronom se viđa posljednjih nekoliko godina, nakon što su se upoznali u Miamiju, i njezina je obitelj navodno presretna što je ušao u njezin život, pogotovo nakon svega što joj se u posljednjih nekoliko godina izdogađalo.

Elin se našla na naslovnicima novina diljem svijeta zajedno s bivšim suprugom Tigerom Woodsom, i to zbog njegova preljubničkog skandala i razvoda 2010. godine. Naime, Tiger ju je varao s više žena, a vruće poruke koje je s njima razmjenjivao procurile su u javnost, čime ju je i dodatno osramotio.

Četiri godine kasnije priznala je da je išla na terapije i radila na sebi, a u međuvremenu je diplomirala psihologiju, i to s odličnim uspjehom.

"Krenula sam dalje i na dobrom sam mjestu. Moja veza s Tigerom koncentrirana je na našu djecu i zajednički odgoj te nam jako dobro ide. On je divan otac", otkrila je u istom intervjuu, a i sam je sportaš nakon razvoda imao samo riječi hvale za bivšu suprugu. "Ona je jedan od mojih najboljih prijatelja. Često se čujemo i oboje znamo da su djeca najvažnija", izjavila je Elin u jednom od intervjua.

S pokojnim milijarderom Clineom počela se viđati nakon što su postali susjedi. Samo dan nakon njegove smrti snimljena je s trudničkim trbuhom.

U braku s Tigerom dobila je danas 12-godišnju kćer Sam i 10-godišnjeg sina Charlieja, dok Cameron iz prijašnje veze ima sina Tristana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Instagram) Indira Levak (Foto: Instagram) Zvjezdani život (Foto: Dnevnik.hr) Zvjezdani par (Foto: Dnevnik.hr) +5 Indira Levak (Foto: Instagram) Celebrity Indira pokazala novu frizuru koja se nije baš svima svidjela: "To nisi ti, puno te postarala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene