Ipak kraj

Još jedan prekid - 'Tužno je, ali nisu uspjeli'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska glumica Elizabeth Hurley i Shane Warne prekinuli su ljubavnu vezu.

Glumica Elizabeth Hurley i njen zaručnik, australski igrač kriketa Shane Warne nakon 2 godine veze i zaruka, odlučili su svatko krenuti svojim putem.

Pogledaj i ovo Elizabeth i Damian Hurley (Foto: Instagram) mamina slika i prilika Sin nekadašnje seks-bombe izgleda identično kao ona, a zna odjenuti i njezine haljine

'Varala je dečka tri godine sa mnom, plakao sam kad smo prekinuli!'

Za njihov prekid nisu krive poslovne obaveze, ili razdvojenost zato što oboje žive i rade na suprotnim stranama svijeta, već nešto sasvim drugo. Iako se već šuškalo o njihovom prekidu, nisu uspjeli spasiti svoju vezu.

'Tužno je, pokušali su, ali jednostavno su imali previše problema', izjavio je izvor za Hello.

Glumica će Božić provesti u vili u Herefordshireu sa 11-godišnjim sinom Damianom kojeg ima iz kratke veze sa Steveom Bingom, dok će Shane biti u Australiji sa troje djece iz prijašnjeg braka.

Iako nikad nisu odredili datum vjenčanja par je kupio zajedničku vilu za 6 milijuna funti u kojoj su živjeli od ljeta, a sada još nije poznato hoće li ju glumica prodati ili će ostati živjeti u njoj.

Britanska glumica poznata je po dugogodišnjoj vezi sa glumcem Hughom Grantom te braku sa indijskim tajkunom Arunom Nayarom koji je trajao 4 godine, a završio je njenom ljubavnom aferom sa australskim igračem kriketa, Shaneom Warneom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene