Elena Brnić prošle je nedjelje uz Maju Bajamić u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' pjevala Beyonceinu pjesmu ''Listen''.

Galerija


Fenomenalnom izvedbom Beyoncina hita ''Listen'', Maja Bajamić prošlu je nedjelju zablistala na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Međutim, važna je uloga pripala i talentiranoj Eleni, koja joj je pritom pomogla i nastupom oduševile sve prisutne. 

Vezani članci Marko Braić Izazovi kojih se boje: ''Ne mogu ni zamisliti depilaciju, hodanje u štkilama, pa stezanje nekim korzetom'' Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''!

 

Elena ide u sedmi razred, a iskustvo nastupa u najzabavnijem showu za nju je predivno. Kako kaže, Maja joj se jako svidjela i bila joj je najbolja od svih. 

''No svi su tamo dobri i svi su posebni na svoj način'', govori Elena. 

I tako je 13-ogodišnja Elena gotovo zasjenila i samu Maju. Žiri je njezinom izvedbom bio naprosto oduševljen.

''Rekli su da je bilo odlično i da im se jako sviđa moj glas i da dobro pjevam'', rekla nam je Elena. Dodala je da ju je strah bilo samo na početku nastupa, ali da se sve promijenilo kad je stala na pozornicu. 

''Nije bilo teško, znala sam tu pjesmu i od prije, pa sam je brzo naučila'', priča. 

Za talentiranu Elenu, tvrdi žiri, još ćete čuti.

A što je još ispričala našoj Sanji Kuzmanović, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.