Elena Brnić priprema se za polufinale Supertalenta.

Galerija


Elena Brnić u polufinale Supertalenta otišla je direktno nakon što je dobila zlatni gumb. Djevojčica nevjerojatnog glasa sada je pred još većim izazovom – pokazati se u najboljem izdanju ove nedjelje.

Vezani članci Transform Crew (Foto: Nova TV) - 7 Ovo se stvarno rijetko događa! Zlatni gumb njihov je već drugi put, a evo što je njima jedino bitno Gabriela Braičić (Foto: Dnevnik.hr) Vidjela ju je i čula cijela Hrvatska, a o talentu ove djevojke već se danima govori u superlativima

''Pred njom je polufinalna emisija Supertalanta, ali elena se i ne priprema previše jer ima jako puno školskih obaveza pa ne stiže previše posvetiti se tome. Ima veliku tremu i nada se da će uspjeti opet odraditi maestralnu izvedbu i svih oduševiti'', kazala nam je mama Ivana s kojom smo razgovarali.

''Ona je mirna, ali treba se vidi tako što joj se često znoje ruke. Želi da sve ispadne kako je zamislila. Prijatelji i nastavnicu su joj velika podrška. Nikoga se od žirija ne boji, a i ona je sama rekla kako žiri ima pravo na svoje mišljenje. Što se tiče odijevanja također se ne zamara previše osim što ne želi da je previše našminka jer nije ljubiteljica šminke'', otkrila je njezina majka.

Inače, Elena je članica plesnog zbora Zagrepčanke i dečki s kojima je nastupala na brojnim koncertima. Bila je dio humanitarnih koncerata i djelovanja zbora hvale vrijednih projekata (Zaklada Ane Rukavine, utrka Terry FOX Run, akcija Korak u život...) Članica je plesne skupine La Dance s kojima je prošle godine pobijedila, te su ponijele titulu prvakinja Hrvatske u Jazz Dance-u.

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Treća sreća: Domaćem sportašu nakon dva sina stiže kćerkica

Sin Emila Tedeschija ljubi 17 godina stariju gospođu, jednu od najbogatijih Hrvatica