Elena Brnić otkrila nam je kako s sprema za finale showa Supertalent.

Galerija


Elena Brnić, djevojčica koja je mnoge osvojila svojim nevjerojatnim glasom, punom parom priprema se za veliko finale Supertalenta.

Vezani članci Supertalent 2018 Elena Brnić Ona se ničime ne opterećuje iako je pred njom dan odluke: ''Ne stigne se pripremati zbog puno obaveza'' Elena Brnić (Foto: NOVA TV) Za 13-godišnju Elenu Brnić iz Supertalenta sada je saznao cijeli svijet, evo i kako

''Probavam pjesmu, redovito vježbam. Po cijele dane pjevam po kući, ali ja to radim i inače tako da ja ni ne prestajem s pripremama. Ipak, malo se bojim. Znam da se ne bih trebala bojati, ali ipak me strah. Što ako pogriješim? To me najviše muči jer je teška pjesma, ali ipak se nadam da će sve proći dobro'', kazala nam je Elena, finalistica Supertalenta koja već una na što bi potrošila osvojenu nagradu.

''Nisam baš razmišljala o pobjedi jer je jako velika konkurencija. Bilo bi to lijepo, ali nisam opterećena time. Ipak, kada bi se to dogodilo, svakako bi dio novca dala u humanitarne svrhe. Novac bi usmjerila ustanovi u kojoj se liječe djeca s malignim bolestima'', kazala nam je djevojčica anđeoskog glasa koju uz glazbeni talent krasi i plemenitost.