Potpuni kaos!

Nove nevolje na snimanju filma o tajnom agentu: Tri eksplozije uništile set i ozlijedile člana filmske ekipe

Daniel Craig (Foto: Profimedia) Daniel Craig (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig (Foto: Profimedia) Daniel Craig (Foto: Profimedia) Daniel Craig (Foto: Profimedia) Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: Getty) - 4 +0 James Bond (Foto: PR) Galerija

Na snimanju filma o Jamesu Bondu došlo je do tri velike eksplozije.

Takozvano prokletstvo filmova o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu Jamesu Bondu nastavilo se na snimanju usred kojeg je došlo do tri velike eksplozije u kojima je ozlijeđen član filmske ekipe i uništen set.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

Eksplozija se dogodila u Pinewood Studiju u Buckinghamshireu, nakon čega je jedan čovjek potražio liječničku pomoć. Naime, u nesreći se srušio dio krova studija, čiji su se dijelovi razletjeli na sve strane. Jedan od njih pogodio je člana filmske ekipe koji se u tom trenutku nalazi na samom ulazu.

Incident se dogodio u trenutku testiranja vatrenih kugli u laboratoriju, a on je samo jedan u nizu onih koji su se dogodili od početka snimanja.

"Bio je to živi kaos. Dogodile su se tri velike eksplozije i razletio se dio krova, čiji su dijelovi pali na pod. U tom trenutku trebalo se odvijati snimanje. Vatrena kugla trebala je zapravo proći kroz set. To je bio plan ali nešto je strašno pošlo po zlu", izjavio je jedan od svjedoka.

O nesreći se oglasio i glasnogovornik koji je dao službenu izjavu: "Tijekom snimanja kontrolirane eksplozije na setu filma "Bond 25" u studiju Pinewood došlo je do veće štete eksterijera. Nije bilo teško ozlijeđenih, jednom članu ustanovljena je lakša ozljeda."

Kao što smo već spomenuli, ova nesreća nastavila je niz koji je pokrenut od samog početka snimanja. Naime, 51-godišnji glumac Daniel Craig, koji glumi Jamesa Bonda, uganuo je gležanj dok je snimao na Jamajci prije nekoliko tjedana, nakon čega je snimanje odgođeno na više od tjedan dana, koliko mu je bilo potrebno da se oporavi.

Nekoliko mjeseci ranije, točnije u ožujku redatelj Danny Boyle potvrdio je kako napušta franšizu jer šefovi nisu bili impresionirani njegovim scenarijem na kojem je radio s Johnom Hodgeom i odbio je raditi s bilo kim drugim.

The Sun je prenio kako je Boyle zapravo odustao od projekta zbog ideje da Bond pogine, koju je smatrao "presmiješnom" i besmislenom.

Prema tvrdnjama nekih izvora, vjeruje se i kako su Daniel Craig, koji je potvrdio da mu je ovo posljednji film o agentu 007, i producentica Barbara Broccoli željeli da Bond pogine u spektakularnom finalu.

Snimku i fotografije s mjesta nesreće pogledajte ovdje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Parker Bowles (Foto: Getty Images) Princ WIlliam i Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Kate Middleton, princ William (Foto: Getty Images) Princ William (Foto: Getty Images) +9 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Celebrity Procurili detalji prinčeve prošlosti: Prije Kate Williamu se sviđala plavokosa ljepotica, nećakinja njegove pomajke?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene