Ivana Banfić se za potrebe snimanja našla u ljubavnom trokutu! Pogledajte ekskluzivnu video premijeru!


Naša poznata pjevačica Ivana Banfić vraća se na domaću scenu, a snimila je i novi video spot za pjesmu 'Izgužvana svila' za čije se potrebe našla u ljubavnom trokutu – razapeta između 'supruga' Žarka Radića i 'mlađahnog ljubavnika' Antonija Marušića.

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić u šoku i strahu nakon proživljenog potresa samo 3 kilometra od njegova epicentra Ivana Banfić Ivana Banfić živi blizu epicentra potresa: "Bio je 3 km od nas, sve se urušilo i u užasnom sam strahu"

Ivana Banfić pokazala je i svoju zavidnu liniju koju redovito održava treniranjem, a spot je put seksi scena između kojih su i scene u krevetu koje će zasigurno podići mnogo medijske prašine.

>> Ivana Banfić u 'ljubavnom trokutu'!

Kamera inMagazina bila je i na snimanju vrućeg spota, a tada je Ivana rekla kako u privatnom životu ni sama ne zna što bi odabrala jer i stariji i mlađi muškaraca ima svoj šarm. Nametnulo se sasvim logično pitanje bi li oprostila prevaru.

'Ovisi o kome se radi i šta je na kocki. Da se sad dogodi nekakva simpatija ili nešto tako jer je to sve normalno i ljudski, dogodi se, sad hoću reći ili ne reći, ako voliš osobu i to se dogodi jedanput, mislim da ne treba reći, da ne povrijediš osobu. Definitivno nisam za to da se vara nekog, da sjediš na dvije stolice', bila je iskrena Ivana i time nastavila svoju iskrenost spram medija.

Pogledajte spot i komentirajte s nama – kako vam se sviđa spot za 'Izgužvanu svilu'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook