Nakon što je oduševila glazbeno-scenskim spektaklom na Splitskom festivalu Jelena Rozga pripremila je još jedno glazbeno iznenađenje za sve obožavatelje, koje možete poslušati na Dnevnik hr.


Nova pjesma pod nazivom 'Obožavam' prava je glazbeno - ljetna poslastica zaraznog ritma i zabavnog teksta, bez koje zasigurno ovo ljeto neće proći niti jedna zabava.

Vezani članci Nina Badrić i Slavko Sobin (Foto: Instagram) Nina Badrić u zagrljaju markantnog glumca koji joj ljubi vrat: "Volim te, volim..." Slika nije dostupna O seksi Jeleni SVI bruje: Zavodljivim plesom pokazala malo...previše!

Upravo u pjesmi 'Obožavam' Jelena je otpjevala sve što i sama preko ljeta obožava: dobro društvo, pozitivan stav, odličnu zabavu i osmijeh.

>> 7 seksi opravica u kojima je pokorila Split!

'Svakoj novoj pjesmi iznimno se veselim i s nestrpljenjem uvijek čekam da je podijelim s publikom. Ova pjesma je prava 'dizalica', pomiče Vas s mjesta, tjera vas na ples i pjevanje a to je upravo recept za dobru ljetnu zabavu. Ljeto je vrijeme odmora, izlazaka, zabave i veselja, upravo stoga svima ovo ljeto uz ovu pjesmu želim nezaboravan provod do jutra, a svi znamo da najbolji izlazak uvijek pred jutro završi burekom i toplim krafnama. Obožavajte svaki dan i trenutak', izjavila je Jelena Rozga. Poslušajte 'Obožavam'!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook