Novi singl Borisa Novkovića 'Još sam uvijek tvoj', kojeg nazivaju nasljednicom legendarne 'Tamare' ne silazi sa vrha top ljestvica, a na krilima odličnih reakcija publike leti radijskim eterom.


Ovom pjesmom koja je nastala u suradnji sa školskim prijateljem Brunom Kovačevićem, Boris Novlović se kako sam kaže najviše približio atmosferi, emociji prvog i drugog albuma, a mnogi su pjesmu nazvali 'novom Tamarom' što daje zasigurno jednu dodatnu zanimljivu notu.

Tony Cetinski: Boris Novković i ja smo gospodari prstenova!

Vezani članci Davor Garić - Top minute - 6 Domaća plesačica zadivila plesnom figurom u mikro bikiniju, a Novković tražio preformulaciju razvoda Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"

Boris je zajedno sa spomenutim Brunom Kovačevićem napravio tekst, dok je Nikša Bratoš odlično sve to oblikovao zvuk 2014.-e. Dodajmo kako je pjesma 'Još sam uvijek tvoj' bila i inspiracija za naslov novog albuma koji izlazi 23.10.2014. u izdanju Hit Recordsa, a mi vam donosimo ekskluzivni intervju povodom novog albuma.

U suradnji sa mladim i talentiranim Jadrankom Begićem Stripy-jem i Alanom Dovićem, Boris se bacio na snimanje spota. Dva dana napornog snimanja, uz odličnu atmosferu, super ekipu bilo je potrebno da se napravi kompletna priča oko pjesme 'Još sam uvijek tvoj'.

Spot je sniman na dvije lokacije, u privatnom stanu i studiu Pravi ton produkcija, a napravljen je kao kombinacija studija i kratke priče koja se naslanja na sam tekst pjesme uz pomiješane elemente beskrajnog dana i zone sumraka.

Kako nam otkriva, Boris jedva čeka da novi video spot ugleda svijetlo dana i da svi zajedno uživamo u priči 'Još sam uvijek tvoj'.
Uz Borisa u video spotu ulogu ima i Lea Biljman, a oboje su zablistali pod odličnom kamerom Siniše Uštulice, te vrhunskim make upom Mirele Gotal Miša.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook