Skroz svoja

Život ove neobične dame potresali su skandali i tragedije, a prepoznatljiva je po svom bizarnom stilu

Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Tim Burton (Foto: AFP) Helena Bonham Carter i Rye Dag Holmboe (Foto: Profimedia) Helena Bonham Carter (Foto: AFP) +0 Helena Bonham Carter (Foto: AFP) Galerija

Glumica Helena Bonham Carter plijeni pažnju svojim neobičnim modnim odabirom.

Britanska glumica poznata po ekscentričnom stilu i ljubavi prema okultnom Helena Bonham Carter viđena je u još jednoj vrlo neobičnoj odjevnoj kombinaciji dok je hodala do svog automobila, mint zelenog Fiata 500. 

Pogledaj i ovo Helena Bonham Carter (Foto: Profimedia) prava drama Rijetki su znali da se iza kulisa popularnog filma odvija pravi ljubavni trokut, evo i tko je završio sa slomljenim srcem

Helena je za vožnju autom odabrala asimetričnu suknju s različitim uzorcima, visoke crne, glomazne tenisice, veliku torbu i smeđi kardigan, a kosu je svezala u svoje prepoznatljivo "gnijezdo", raščupanu punđu. 

53-godišnja glumica je poznata po svojim ulogama u nezavisnim britanskim filmovima, ali i u blockbusterima u režiji svoga bivšeg supruga, slavnog redatelja Tima Burtona. 

Njezin nekonvencionalni modni izričaj postao joj je zaštitni znak, a 2010. uvrštena je i na Vanity Fair listu najbolje odjevenih žena. Dizajneri poput Marca Jacobsa i Vivienne Westwood obožavaju tu glumicu pa im je nekoliko puta bila i zaštitno lice brenda. 

Neobičan stil pratio je i neobičan privatni život. Helena je od samih početaka svoje karijere plijenila pažnju medija svojim ulogama, ali i privatnim životom. 

Davne 1994. godine Helena je s britanskim glumcem i redateljem Kennethom Brenaghom snimala "Frankensteina" prema knjizi Mary Shelly, a par je ubrzo započeo romansu unatoč tome što je Kenneth bio u braku s glumicom Emmom Thompson. Helena i Kenneth nisu dugo uspjeli zadržati svoju aferu u tajnosti pa je razvod od Thompson uslijedio samo godinu dana kasnije. Helena je ostala u vezi s preljubnikom, a prekid je navodno bio devastirajući za Thomspon. Osjećala se poniženo, no godinama nakon nemilog događaja rekla je kako Heleni više ništa ne zamjera jer se nema snage baviti ljudima sitnih duša.

Thompson, Helena i Kenneth kasnije su čak završili i na filmskom setu zajedno, i to za vrijeme snimanja sage o Harry Potteru. 

Najkontroverznija veza glumice bila je ona s kraljem okultnog i bizarnog, holivudskim mračnjakom Timom Burtonom. Par je ubrzo nakon upoznavanja završio zajedno, a postali su poznati po tome što su bili naprosto nerazdvojni. Helena je glumila u svim suprugom filmovima, a čak je davala i glasove glavnim junakinjama njegovih crtića. Nakon što su se razišli, Helena je o svojoj bivšoj ljubavi rekla kako "bi joj bilo lakše s njime raditi da nisu u vezi. Ovako ju je stalno nečime sramotio". 

Tim i Helena dobili su dvoje djece zajedno, sina i kćer, a navodno je glumici bilo jako teško zatrudnjeti pa je par razmišljao i o umjetnoj oplodnji. 

2008. glumica je doživjela još jednu veliku obiteljsku tragediju. Četvero članova njezine obitelji poginulo je u nesreći autobusa u južnoj Africi. 

Iako su život ove neobične dame potresali skandali i turbulencije, ona je ostala vječno vjerna svom stilu – neobičnom i ekstravagantnom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Domagoj Blažević i Petar Santini) +5 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Plavuša za kojom uzdiše cijela Hrvatska i dalje je solo, ali zbog ljubavi je napravila dvije lude stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene