Na partyju su se našla Ivan Šarić, Slavko Sobin, Josipa Pavićić, Mia Kovačić, Gabriela Pilić i Sonja Kovač.

Galerija


Plesni spektakl Nove TV uskoro se bliži kraju.

Vezani članci Ivan Šarić (Foto: Instagram) Ivan Šarić opalio još jednu urnebesnu fotografiju koja je postala hit, ovaj put s godišnjeg odmora Gabriela Pilić i Slavko Sobin (Foto: IN Magazin) Tajne iz backstagea "Plesa sa zvijezdama": Tko se od kandidata najviše smijao, a tko plakao?

Radi se o showu "Ples sa zvijezdama" čija nas polufinalna emisija očekuje ove nedjelje, 26. svibnja, s početkom u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Iako preostali parovi marljivo vježbaju za predzadnju emisiju, neki su pronašli vremena i za zabavu. Tako su se Gabriela Pilić, Slavko Sobin i Ivan Šarić sinoć našli na velikom Storyjevom partyju u Muzeju suvremene umjetnosti, a osim dobrog plasmana, komičar Ivan Šarić slavio je i rođendan.

Glumac Slavko Sobin posebno mu se razveselio, pa su se dečki izgrlili i izljubili na crvenom tepihu te pripremili pravi mali show. Slavko je na proslavu Storyjevog 17. rođendana stigao u pratnji atraktivne plesne partnerice Gabriele Pilić koja je blistala u haljini Matije Vuice, dok je Ivan stigao u pratnji zaručnice Korane Gvozdić.

Na partyju je bila i voditeljica "Plesa sa zvijezdama", Mia Kovačić, koja je blistala u dramatičnoj, crnoj kreaciji poznatog modnog dvojca eNVy room čije je zaštitno lice.

No na crvenom tepihu primijetili smo još dva poznata lica koja su ispala iz plesnog showa, a sinoć su sjala punim sjajem. Radi se o blogerici Sonji Kovač te spisateljici Josipi Pavičić koje su se također potrudile privući što više pažnje svojim glamuroznim izdanjima.

Plavokosa Sonja tako se odlučila za predimenzioniranu crvenu haljinu u kojoj nikako nije mogla proći neopaženo, dok se Josipa odlučila za bajkovitu bijelu kreaciju koju je dodatno podignula nešto jačim make up-om.

Veselo društvo odlično se zabavljalo čitavu večer, a već danas neke su čekale probe. 

Sve su oči bile uprte u Nives Celzijus: Svestrana brineta blistala je u proljetnoj haljini