Vis s nestrpljenjem očekuje dolazak holivudskih velikana Meryl Streep i Piercea Brosnana. Za njih je već sve spremno.


Na otoku Visu ovih dana trebalo bi započeti snimanje mjuzikla "Mamma Mia 2". Članovi filmske ekipe već su stigli u Hrvatsku i trenutno obavljaju posljednje pripreme.

Vezani članci Slika nije dostupna Holivudska elita u Hrvatskoj: Pierce Brosnan i Colin Firth uživaju na Visu Slika nije dostupna Otkazano snimanje: Filmska ekipa na Visu bori se s lošim vremenom

Na Vis će uskoro stići i poznata imena Hollywooda, među kojima su Meryl Streep i Pierce Brosnan. Detalji o njihovu dolasku čuvaju se u najstrožoj tajnosti. Nitko iz filmske ekipe i produkcije ne smije reći ni riječi, svi su obvezani posebnim ugovorima.

Zaštitari strogo čuvaju glavne lokacije snimanja, kao uvalu Barjačka kod Komiže kojoj se ne smije prići ni s mora. Iako nije potvrđeno gdje će holivudski velikani odsjesti, nagađa se da bi to moglo biti u povijesnoj vili kraj mora.

Podsjetimo, krajem prošlog mjeseca filmsku ekipu shrvala je neočekivana tragedija. Uoči dolaska u Hrvatsku producent Alan MacDonald pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Oxfordshireu. Šuškalo se i o mogućoj odgodi snimanja, no do toga ipak neće doći. Nastavak uspješnog mjuzikla svjetlo dana trebao bi ugledati iduće godine, a mi ćemo ga posebno pamtiti jer je riječ o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti Hrvatske.