Tako joj je najbolje

Meksička ljepotica osvanula u još jednom izdanju bez grudnjaka, sićušni topić držali su samo mali gumbi

Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Getty) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Galerija

Eiza Gonzalez snimljena u opuštenom izdanju bez grudnjaka dok je uživala u druženju s prijateljima.

Holivudska it djevojka Eiza Gonzalez poznata je kao ljubiteljica odjevnih kombinacija ispod kojih ne voli nositi grudnjak, a to je još jednom dokazala nakon što je snimljena u Zapadnom Hollywoodu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Krenula dalje lagano Još donedavno je razmjenjivala vruće poljupce s bivšim kao da sutra ne postoji, ali navodno ga je već zamijenila s drugim

Naime 31-godišnja meksička ljepotica otputila se na ručak s prijateljima u trendi izdanju, a između ostalog na sebi je imala majicu sa sićušnim gumbićima koje je jedva zakopčala, a ispod koje nije nosila grudnjak što je bilo i više nego očito. Društvo su joj pravili bivši NBA igrač Baron Davis i još dvojica nepoznatih prijatelja, no manekena Dustyja Lachowicza s kojim ju od nedavno povezuju nije bilo nigdje na vidiku.

Eiza je prije Dustyja nekoliko mjeseci uživala u kratkoj, ali slatkoj romansi sa šest godina mlađim kolegom Timotheeom Chalametom s kojim je bila snimljena dok su razmjenjivali nježnosti na odmoru u Meksiku. Prije veze s s njim,  pozornost je privukla vezom s glumcem Joshom Duhamelom koja je započela ubrzo nakon njegovog razvoda s pjevačicom Fergie.

Pred zvijezdom filma "Godzilla vs. Kong" trenutačno je nekoliko novih projekata pa je njezina karijera krenula strmom putanjom prema vrhu. Trenutačno je i zaštitno lice parfema Louisa Vuittona, radi na promociji spomenutog filma, a uskoro bi trebala početi raditi na animiniranom filmu "Spirit Untamed".

Nedavno je gostovala u showu slavnog voditelja Jimmyja Fallona u kojem je otkrila kako se prije deset godina javila na audiciju za ulogu u "Ratovima zvijezda", ali ju nije dobila nakon čega se bavila manekenstvom. No uskoro je dobila poziv iz audicijske kuće i počela je snimiti seriju "Od sumraka do zore", a zapažene uloge ostvarila je i u filmovima "Baby Driver", "Bloodshot", "I Care A Lot", "Brzi i žestoki: Hobbs i Shaw" i drugima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene