velike vrućine

Uskočila u lepršavu haljinicu ispod koje nije nosila ništa, svi su se okretali za njom dok se ležerno šetala

Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Galerija

Eiza Gonzalez u lepršavoj se haljinici prošetala Los Angelesom, a nije marila za znatiželjne poglede prolaznika.

Meksička glumica Eiza Gonzalez iskoristila je velike vrućine u Los Angelesu da pokaže svoju savršeno toniranu figuru dok je obavljala poslove po gradu. Paparazzi su je uhvatili dok je išla po kavu, a lice je sakrila iza velikih naočala i zaštitne maske.

Pogledaj i ovo Eiza Gonzalez (Foto: Instagram) Pun pogodak! Lijepa brineta prošetala se u vrućim hlačicama koje su istaknule rezultate napornih treninga, ova sportska kombinacija rijetkima je promakla

Lepršava haljinica nije previše toga skrivala, no lijepa glumica nije se obazirala na znatiželjne poglede prolaznika. Ljeto je provela radno u Los Angelesu, ali uspjela je pronaći pokoji trenutak i da uživa sa svojim novim dečkom Timotheejem Chalametom.

Gonzalez se glumom počela baviti još u Meksiku, gdje je bila zvijezda nekoliko sapunica, nakon čega su joj se otvorila i vrata Hollywooda. Glumila je u seriji "Od sumraka do zore", zatim i u filmu "Vozač".

Prije veze s Chalametom, s kojim su je nedavno uhvatili na odmoru u Meksiku, Eiza je pozornost privlačila vezom s glumcem Joshom Duhamelom koja je započela ubrzo nakon njegova razvoda od pjevačice Fergie.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene