Glumac Edward Furlong šokirao je svojim izgledom.


Glumac Edward Furlong proslavio se nakon uloge u Terminatoru 2. Postao je omiljena tinejdžerska zvijezda, ali od tada je prošlo 25 godina i stvari više nisu kao prije.

Vezani članci Karen Cheng Genijalna je! Pokazala kako svatko može stvoriti iluzije s velikog platna, stvarno je jednostavno Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Profimedia) 35 godina nakon "Terminatora" ponovno napadaju: Kako danas izgledaju junaci filma Arnold i Linda?

Muškarac koji 1992. godine proglašen najseksepilnijim muškarcem na svijetu, sada ima 39 godina i definitvno ne možemo reći da izgleda tako sjajno. Višak kilograma, veliki podočnjaci, zapuštena kosa i prljava odjeća u kojoj je fotografiran šokirala je mnoge. Da ne znamo, ne bi nikad pogodili da je Edward nekoć bio velika filmska zvijezda.

Sve je krenulo nizbrdo nakon njegove ovisnosti o alkoholu i drogama. Edwardova bivša supruga, Rachael Kneeland tražila je zabranu pristupa jer ju je navodno tukao, a nasilan je bio i prema glumici Monici Keen, bivšoj djevojci s kojom je uhvaćen u šetnji.