Ženio se i razvodio

Čak desetero djece dobio je s brojnim odabranicama svog srca, a sad uživa s 18 godina mlađom

Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Eddie Murphy (Foto: AFP) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Paige Butcher, Eddie Murphy (Foto: Profimedia) +0 Eddie Murphy (Foto: profimedia Galerija

Eddie Murphy s bivšom suprugom ima petero djece, a još petero djece rodile su mu različite žene.

Holivudski glumac Eddie Murphy već je godinama nepresušan izvor tračeva kada je u pitanju njegov ljubavni život.

Pogledaj i ovo Eddie Murphy (Foto: profimedia Dirljiva priča Tajna uspjeha jednog od najslavnijih komičara svijeta malo koga ostavlja ravnodušnim

Svakih nekoliko mjeseci uplete se u novi skandal, rekorder je i po broju djece. Ima čak desetero nasljednika koje je dobio u brakovima i vezama s brojnim odabranicama svoga srca.

S 18 godina mlađom Paige Butcher glumac je u vezi od 2012. godine, a oboje su aktivni što se obiteljskog života tiče. Prije nekoliko dana bili su na izložbi njegove najstarije kćeri Brije (30) u Los Angelesu, gdje su se družili s Murphyjevom bivšom suprugom Nicole Murphy.

Murphy je u braku s Nicole bio od 1993. do 2006. godine i zajedno imaju petero djece - Briju (30), Shaynea (25), Zolu (20), Bellu (18) i Mylesa (27). Eddie ima još petero djece s različitim ženama. Sina Erica dobio je 1989. godine s Paulette McNeely, a Tamara Hood mu je dvije godine kasnije rodila sina Christiana.

Nakon što se razišao od Nicole, započeo je vezu s Mel B, s kojom ima kćer Angel, rođenu 2007. godine. Sa zaručnicom Paige ima dvoje djece - Maxa (1) i Izzy (3).

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene