Izraz lica govori sve

Miljenik žena kleknuo pred svoju djevojku na odmoru, nije bila oduševljena gestom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ed Westwick i Tamara Francesconi u vezi su od listopada prošle godine, a ljeto su proveli u Italiji.

Zvijezda serije "Tračerica", glumac Ed Westwick, odmara ovoga ljeta sa svojom djevojkom Tamarom Francesconi  na jezeru Como, a fotografi su ga uhvatili u šali s odabranicom njegova srca.

Pogledaj i ovo Ed Westwick - 4 Prošlo je 12 godina! Pamtimo ga kao nestašnog Chucka Bassa iz hit-serije, a ovih je dana objavio vijest zbog koje je najsretniji!

33-godišnji glumac je kleknuo pred svoju djevojku iz šale, no umjesto prstena, iz usta je izvadio lizalicu i pokazao je Tamari. Sudeći prema fotografijama, Westwickovoj djevojci šala nije baš sjela te je imala ozbiljan izraz lica. Brzo joj je dao poljubac te se čini da joj se ispričao za neslanu šalu.

Slavni par fotografi su uhvatili posljednjeg dana odmora u Italiji, a većinu su ljeta proveli u Portofinu, koji je ove godine jedna od popularnijih destinacija među zvijezdama.

Ed je javno potvrdio da je u vezi s Tamarom u listopadu prošle godine, nakon što su navodno već bili zajedno tjednima.

"Tamara je presretna i Ed je bio ponosan što može svima reći da mu je ona djevojka. Njegovi prijatelji i obitelji odobravaju tu vezu, i misle da se kao par sjajno slažu", izjavio je tada glumcu blizak izvor.

Ed Westwick osvojio je ženska srca ulogom Chucka Bassa u hit-seriji "Tračerica" i od tada svojom pojavom ne prestaje plijeniti pažnju gdje god da se pojavi.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) +0 Adele (Foto: AFP) Celebrity Adele istaknula nevjerojatnu novu figuru u zanimljivom badiću, ali umjesto da je hvale, napadaju je sa svih strana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene