Iz dana u dan u javnostu curi sve više informacija o kraljevskom vjenčanju. Čini se kako bi vjenčanje moglo proći u znaku hrvatskog vina, ali i jezika.

Galerija


Dan nakon što je potvrđena informacija da će se na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle služiti hrvatska vina, sve su glasnija šuškanja o glazbenim zvijezdama koje bi trebale zapjevati na slavlju.

Vezani članci Meghan Markle (Foto: AFP) Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu Meghan Markle (Foto: Getty Images) Usred obiteljske drame na Instagramu objavljena dosad neviđena fotografija Meghan Markle

Po pisanju portala Us Weekly popularna britanska pop zvijezda Ed Sheeran trebao bi zapjevati na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja 19. svibnja, no informacija još nije službeno potvrđena.Ako se informacija pokaže istinita možda uz zdravicu vinima Sheeran goste pozdravi i na hrvatskom jeziku baš kao što je to nedavno učinio kada je najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty)
Ed Sheeran (FOTO: Getty)

Ipak, sigurni smo da se Ed Sheeran već sprema za vjenčanje, no to nije jedini događaj koji ga trenutno preokupira. Naime, pjevač  je za britanski BBC 5 otkrio da bi rado napisao pjesmu za britanskog predstavnika na natjecanju za Eurosong, no kazao je i da je ne bi želio izvoditi.

Britanski mediji podsjećaju kako Velika Britanija nije osvojila Eurosong još od 1997. "Volio bih napisati pjesmu za britanskog predstavnika na Eurosongu. Nisam siguran da bih je ja i izveo, no čini mi se da ostatak Europe ne želi englesku pobjedu zbog povijesnih događanja i tih stvari...". Nije objasnio što je mislio pod 'te stvari', no vjerojatno je aludirao na Brexit.

Zadnji Sheeranov album 'Divide' postigao je velik uspjeh u svijetu, a 2017. bio je najbolje prodavan album u Danskoj, Francuskoj, Italiji, Norveškoj, Švedskoj i Švicarskoj. (M.B./Hina)