Iz dana u dan u javnostu curi sve više informacija o kraljevskom vjenčanju. Čini se kako bi vjenčanje moglo proći u znaku hrvatskog vina, ali i jezika.

Galerija


Dan nakon što je potvrđena informacija da će se na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle služiti hrvatska vina, sve su glasnija šuškanja o glazbenim zvijezdama koje bi trebale zapjevati na slavlju.

Vezani članci Kate Middleton (Foto: Getty Images) Šok na dvoru: Kate je ostala bez jedne od navjernijih osoba, svemu je kriva Meghan Markle? Princ Harry i Ed Sheeran (Foto: Instagram) Harry i Ed udružili snage kako bi svima poslali važnu poruku: "Nitko ne razumije ljude poput nas"

Po pisanju portala Us Weekly popularna britanska pop zvijezda Ed Sheeran trebao bi zapjevati na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja 19. svibnja, no informacija još nije službeno potvrđena.Ako se informacija pokaže istinita možda uz zdravicu vinima Sheeran goste pozdravi i na hrvatskom jeziku baš kao što je to nedavno učinio kada je najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Ed Sheeran (FOTO: Getty)
Ed Sheeran (FOTO: Getty)

Ipak, sigurni smo da se Ed Sheeran već sprema za vjenčanje, no to nije jedini događaj koji ga trenutno preokupira. Naime, pjevač  je za britanski BBC 5 otkrio da bi rado napisao pjesmu za britanskog predstavnika na natjecanju za Eurosong, no kazao je i da je ne bi želio izvoditi.

Britanski mediji podsjećaju kako Velika Britanija nije osvojila Eurosong još od 1997. "Volio bih napisati pjesmu za britanskog predstavnika na Eurosongu. Nisam siguran da bih je ja i izveo, no čini mi se da ostatak Europe ne želi englesku pobjedu zbog povijesnih događanja i tih stvari...". Nije objasnio što je mislio pod 'te stvari', no vjerojatno je aludirao na Brexit.

Zadnji Sheeranov album 'Divide' postigao je velik uspjeh u svijetu, a 2017. bio je najbolje prodavan album u Danskoj, Francuskoj, Italiji, Norveškoj, Švedskoj i Švicarskoj. (M.B./Hina)