govori hrvatski

Šuškanja su sve glasnija: Velika svjetska zvijezda zabavljat će goste na kraljevskom vjenčanju?

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell) +0 Ed Sheeran (FOTO: Getty) Galerija

Iz dana u dan u javnostu curi sve više informacija o kraljevskom vjenčanju. Čini se kako bi vjenčanje moglo proći u znaku hrvatskog vina, ali i jezika.

Dan nakon što je potvrđena informacija da će se na kraljevskom vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle služiti hrvatska vina, sve su glasnija šuškanja o glazbenim zvijezdama koje bi trebale zapjevati na slavlju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Po pisanju portala Us Weekly popularna britanska pop zvijezda Ed Sheeran trebao bi zapjevati na kraljevskom vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja 19. svibnja, no informacija još nije službeno potvrđena.Ako se informacija pokaže istinita možda uz zdravicu vinima Sheeran goste pozdravi i na hrvatskom jeziku baš kao što je to nedavno učinio kada je najavio svoj dolazak u Hrvatsku.

Ed Sheeran (FOTO: Getty) Ed Sheeran (FOTO: Getty)

Ipak, sigurni smo da se Ed Sheeran već sprema za vjenčanje, no to nije jedini događaj koji ga trenutno preokupira. Naime, pjevač  je za britanski BBC 5 otkrio da bi rado napisao pjesmu za britanskog predstavnika na natjecanju za Eurosong, no kazao je i da je ne bi želio izvoditi.

Britanski mediji podsjećaju kako Velika Britanija nije osvojila Eurosong još od 1997. "Volio bih napisati pjesmu za britanskog predstavnika na Eurosongu. Nisam siguran da bih je ja i izveo, no čini mi se da ostatak Europe ne želi englesku pobjedu zbog povijesnih događanja i tih stvari...". Nije objasnio što je mislio pod 'te stvari', no vjerojatno je aludirao na Brexit.

Zadnji Sheeranov album 'Divide' postigao je velik uspjeh u svijetu, a 2017. bio je najbolje prodavan album u Danskoj, Francuskoj, Italiji, Norveškoj, Švedskoj i Švicarskoj. (M.B./Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene