Slavni Ed Sheeran hrvatskim obožavateljima priredio je pravo iznenađenje. Najavio je i svoj dolazak u Hrvatsku.

Galerija


Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenika Ed Sheeran progovorio je hrvatski. I to nakon što mu je uručeno posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge. Naime, prema podacima HDU-a Sheeranov album 'Divide' najprodavanije je inozemno izdanje u Hrvatskoj.

Vezani članci Ed Scheeran i Cherry Seaborn (Foto: Profimedia ) Zaradio pa se povukao: Sa svojih 200 milijuna funti najbogatiji je britanski glazbenik mlađi od 30 Ed Sheeran (Foto: Getty Images) Najpopularniji glazbenik svijeta uzima pauzu od karijere: "Radim non stop od 2017..."

Posebno priznanje Sheeranu je uručio Silvije Varga iz HDU-a na ekskluzivnom tajnom koncertu u Austriji. Nije dugo trebalo da se omiljeni glazbenik zahvali svojim hrvatskim fanovima posebnom video porukom.

Ed Sheeran (FOTO: Getty)
Ed Sheeran (FOTO: Getty)

"Hrvatska! Dobar dan i hvala na ovoj je*** nevjerojatnoj nagradi za najprodavaniji album. Jedva čekam da dođem u Hrvatsku. Nikad nisam bio kod vas pa se radujem dolasku. Naučio sam nekoliko riječi hrvatskog i hvala što uživate u mojoj glazbi. Ovo mi je prva nagrada iz Hrvatske, najjači ste", poručio je Sheeran.