najavio i svoj dolazak

Tko bi ovo očekivao? Slavni pjevač progovorio hrvatski i svojom porukom razveselio milijune

Ed Sheeran (FOTO: Getty) Ed Sheeran (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran (FOTO: Getty) +0 Ed Sheeran (FOTO: Getty) Galerija

Slavni Ed Sheeran hrvatskim obožavateljima priredio je pravo iznenađenje. Najavio je i svoj dolazak u Hrvatsku.

Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenika Ed Sheeran progovorio je hrvatski. I to nakon što mu je uručeno posebno priznanje Hrvatske diskografske udruge. Naime, prema podacima HDU-a Sheeranov album 'Divide' najprodavanije je inozemno izdanje u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Ed Sheeran Kakva vijest! Ed Sheeran stiže u Zagreb, objavljeni su lokacija i datum koncerta ove svjetske glazbene zvijezde!

Posebno priznanje Sheeranu je uručio Silvije Varga iz HDU-a na ekskluzivnom tajnom koncertu u Austriji. Nije dugo trebalo da se omiljeni glazbenik zahvali svojim hrvatskim fanovima posebnom video porukom.

Ed Sheeran (FOTO: Getty) Ed Sheeran (FOTO: Getty)

"Hrvatska! Dobar dan i hvala na ovoj je*** nevjerojatnoj nagradi za najprodavaniji album. Jedva čekam da dođem u Hrvatsku. Nikad nisam bio kod vas pa se radujem dolasku. Naučio sam nekoliko riječi hrvatskog i hvala što uživate u mojoj glazbi. Ovo mi je prva nagrada iz Hrvatske, najjači ste", poručio je Sheeran.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene